Lühidalt oleks siis lugu järgmine, et helisüsteemis tekkis lühis ning 220V pääses aktiivsupaka võimu sisendisse. Võim võtab voolu sisse ning bassielement on ka korras, aga "laulu" ei tule. Kuna skeemidest ma eriti ei jaga, siis oskasin ära vahetada vaid ühe pilbasteks lennanud kondeka - aga ei midagi (ega ma arvanudki, et sellest piisab). Kuna silmaga nähtavaid kahjustusi rohkem ei ole, siis tahaks targemate inimeste käest teada, kas ma ise seal veel midagi välja vahetama peaks või tuleb remonti viia ning palju selline parandamine maksta võiks? Supakas ise on Philips FB301.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Lühis...ning võimu audio sisendisse läks 220V
Collapse
X
-
Selle võimu 4 suuremal kondekal on alumise serva ümber sulanud plastiku sarnane valge plöga. Arvasin, et tegu on mingi liimmaterjaliga, mis suuri kondekaid plaadi ligi hoiab... aga kas see võib olla hoopis kondekate sisu, mis ülepinge tõttu välja voolas
Ja kas sisendisse läinud 220V sai tuksi keerata vaid hunniku kondekaid, mis nüüd tuleks üles otsida ja välja vahetada, või võib seal sada muud vidinat peale kondekate veel puruks olla?
Comment
Comment