Kas keegi teab, milliste programmidega saab teha elektroonika skeeme? Ei oska neid nagu kuskilt otsida. Ja kas nad on kõik tasulised või on ka vabavarana saada.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
skeemijoonistaja
Collapse
X
-
Siin on olnud sellest juttu, kasuta otsingut, muidu näiteks OrCAD[tasuline], Protel DXP[tasuline], Circuitmaker[student], Eagle[peaks olema ka mingi freeware jupp]transistor[ätt]starline[punkt]ee
-
Keegi soovitas siin seda: http://www.expresspcb.com . Tõmbasin ka selle ära ja peaks ütlema, et päris asine asi teine. Võrreldes eagle'ga nagu lihtsam ja loogilisem. Ilmselt siis ka võimalustevaesem. Aga minule esialgu vähemasti väga sobilik. Tänud kõigile!
Comment
-
Kaevasin siit ühe vanema teema otsinguga välja.
Ja enamusi siit soovitatuist proovinud ka. Aga mul oleks vaja sellist üsna lihtsat kus saaks joonestada lihtsaid skeeme, mille komponentideks on kontaktorid, el mootorid, ning mõned erinevad lülitid ja lambid. Ühesõnaga 220V~ ja 380V~skeemida. Siin soovitatud aga kõik elektroonika detailde joonestamiseks ja minu poolt soovitud komponendid puuduvad. Seega, kas mõni teab soovitada mõnd sellist proget mida ma saaks kasutada?
Comment
Comment