Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Anti mulle kaks sellist asja ja öeldi et lõppvõimud. päritolu on tundmatu ja ei oskagi midagi öelda, äkki keegi on kuskil kokku puutunud sellise asjaga?
Mis on pildil? :P http://www.tpu.ee/~deus
Trükkplaadi servas näed tähistust 03.81...see ilmselt kokkupanemise aeg. Skeemi käepärast ei ole, aga nii vanal asjal soovitaks kõik elektolüüt kondensaatorid ära vahetada. Toitepinge oli mäletamist järgi +- 22V (siis kahepolaarne)...trafo oli loomulikult kõlari sees koos madalpääsfiltriga. Veidi udused pildid, muidu isegi ütleks kus mingi ots käis. Muidu töötasid mul küll . Pakuks võimsuseks mingi 15...20W.
jamh, tegelikult ma küsisin sisendsignaali kohta aga leidsin need ka juba kätte, kui suured kondekad ülesspoole jätta, siis jääb sisend paremasse alla nurka?, väljund keskele ja vooluvärk vasakusse serva... on õieti?
Kui just huvi pakub, leidsin võimule skeemi mille järgi: nom. võim 25W @ 4om, moonutusi mitte üle 0,2% ,toitepinge 2*18V AC(+/-5%), võimsustarve mitte üle 65W.
need kaks isendit olevat Ikarus bussis kunagi olnud, st midagi taolist, seal oli minuteada 24V :blink: Eks annan teada kui edukalt tööle hakkab, leidsin vajaliku mähise ka keldrist ..
Comment