Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Juhtmed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Juhtmed

Ma siin aretan üht casemodi ja mõtlesin et vean kõik juhtmed nii et näitex emapladist tulev ide juhe ühendatakse korpusega kust lähevad liinid edasi kohta kus ma tahan ja siis saab seal näiteks hdd ühendada kah korpusega nii et siis juhtmeid peaaegu näha ei jää...

küssa selles et kui pikaks võib need ide liinid ajada? ja mis sellest sõltub (kui pikad nad on)?
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Originally posted by Hazar@Aug 24 2004, 13:22
    Ma siin aretan üht casemodi ja mõtlesin et vean kõik juhtmed nii et näitex emapladist tulev ide juhe ühendatakse korpusega kust lähevad liinid edasi kohta kus ma tahan ja siis saab seal näiteks hdd ühendada kah korpusega nii et siis juhtmeid peaaegu näha ei jää...

küssa selles et kui pikaks võib need ide liinid ajada? ja mis sellest sõltub (kui pikad nad on)?
    mida pikem kaabel, seda tõenäolisemalt võivad tekkida häired ja ülekostvused kaablis ning vead andmetes.
    "ametlik" lubatud ide kaabli maksimumpikkus on 18 tolli (ca 45cm), seda nii 40- kui 80 soonelistel kaablitel.

mõned firmad pakuvad küll pikemaid kaableid, kuid neid ei soovita. mõnes kohas töötavad, teises ei pruugi. samuti tuleks võimaluse korral vältida "rounded" kaableid, mida jahutuse (õhu liikumise) parandamiseks vahel soovitatakse - nendel kaablitel on soontevaheline ülekostvus oluliselt halvem.
    GSM: 5039624

Comment

ok tänud
      <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Originally posted by Hazar@Aug 24 2004, 18:25
        ok tänud
        tänamine on küll viisakas, aga avalikus foorumis ei ole mõtet seda teha.
        põhjus on lihtne - kommentaaris stiilis "mina ka", "olen nõus", "ok", "tänan" jne. ei sisalda teiste jaoks huvi pakkuvat infot.
        lugeja vaatab - uus kiri teemas, klõpsab teema lahti ja... seal on miski sisutühi kommentaar.

kui tahad tõesti tänada, siis tee seda privas.

vtl, moderaator

ps. siinkohal peaks veel lisama, et näiteks "tänan, sain (sinu soovituste järgi) asja tööle" ON vahest (teiste lugejate jaoks) kasulik info.

ühesõnaga, tunnetuse värk... rusikareegel on selline, et enne postituse lisamist mõtle hetk, kas postituse sisu pakub teistele huvi või mitte.
        GSM: 5039624

Comment

Working...
        X