Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

programmide keelamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kui arvutikasutaja (keskmine) ei saa ratesse minna, msnis rääkida no siis milleks üldse seda metallijurakat vaja on!? pane biosis käimalülitamise pass peale ja korras kõigega... kui aga on vaja et arvuti sees on aga keegi ei näpiks, pane screensaverile pass peale :P

Mul oli isal tööjuures jama et üks alluvatest istus päevad otsa rates ja kui somm tuli küüni lõikama siis oodaku, küll pärast seda kena meest saab kes ekraanil istub... asjast sai lahti nii et panin startupi kassaprogre ja keelasin igast alt+tab ja siuksed ära niiet ainult kassa, isegi vinduusi logo ei võtt ette, aint kassa... :lol:
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

surts offtoppic, hämmastav milleni inmesed langeda võivad, selle asemel, et asi korralikult läbirääkida. hulk potentsiaalset ressurssi jäetakse kasutamat õigemini halvatakse. ma ei taha siin oletama hakata aga rahaline kahju tolle pc ostmisega kaasnes. oleks piisanud ju lihtsamast kassaparaadist. või makseterminaalist..
      btw hazar ära kisa inimeste pihta,

Comment

eriti geniaalne, kasuta linuxit&#33;&#33;
        Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
        * Toitelüüdid
        * Kõlari kummilõdvik
        * Elekter
        * Kõrvad
        * Naabri närvid

Comment

Nu need kes siin vastu ragistavad. mis see teie mure on miks inimene seda keelata tahab las keelab kui vajalikuks peab. see ikkagi tema raud ju. Ja ta kysis ju abi, mitte teie arvamust asjast. Niipalju kui on inimesi on ka arvamusi ja kui kõi selle asemel et nõu anda oma arvamuse kirjutavad siis võib see teema päris pikaks venida ja tolku midagi. Kui küsimus tuleb , et mis te rate keelamisest arvate, siis palun. aga mõttetu loba (nagu see minu omagi siin) selle seest siis asjalike vastuseid otsida on tülikas.

Comment

Working...
          X