ühes kanalis on hirmus ragin kuda seda korda saaks kui saaks ja mis selle põhjustab kui keegi oskab midagi öelda
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
ragin ühes kanalis
Collapse
X
-
Mismoodi see ragin väljendub ?? millest viga tekkis ?
Alustuseks proovi võtta control paneelist maha nii heli kui ka videokaardi "hardvare accelerationi" pulk haaval, kui siis heli tasub - otsi uusi/vanemaid draivereid.
Kardan, et see integreeritud heli võib omadega õhtal olla.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
-
Originally posted by thx@Aug 30 2004, 20:56
viga on vist emaplaadis (integreeritud audios) võibolla väljundi juhtmete lishistamisel võis midagi läbi põleda
üks põhjus on selles, et 3.5" plugpistiku konstruktsioon on nii nõmedalt tehtud, et teatud juhtudel on võimalik isegi pistikut poolde vinna sisse lükates üks kanal korraks ära lühistada. rääkimata sellest, kui sinna pista monopistik - see lühistab kindlalt parema kanali ära.
kas väljund ragiseb ka siis, kui helikaardil kõik heeblid nulli tõmmata ja väljund "mute"-ks chekkida? kui jääb vait, siis otsi viga tarkvarast ja draiveritest.
kui ei, siis vaata kõigepealt emaplaadil oleva pesa jooted üle, kas mõni neist ei ole kangutamisega lahti tulnud.GSM: 5039624
Comment
-
Mul omad kogemused sellega.
Sama moodi integreeritud heli ja mingil hetkel hakkas k6rva h2irima. L6puks siis nii riist- kui tarkvara kallal lammutades selgus, et imeliku sahina/ragina paremas kanalis p6hjustas BIOS-i update. Nii imelik, kui see ka polnud, sai hiljem sama emme peal sihilikult katsetatud. Arutasime asja maili teel tootjafirma support-team-iga ning lubati usinasti katsetama hakata, nyyd muidugi pool aastat m88das ja ei mingit tagasisidet
Igatahes originaal BIOS-iga k2rab sama h2sti kui varem.
Comment
-
Originally posted by Deus@Aug 31 2004, 10:10
huvitav teooria ... pole veel näinud et tarkvara oleks põhjustanud raginat :blink:
Siiski need kaardid on kiired minema, ise olen paar läbi põletanud, osta parem uus helikaart sinna, oled kindlasti kõvasti rohkem rahul, kauem kaVastik audiofiil
Comment
-
Seda ma tean väga hästi kuidas driverid heliKVALITEETI mõjutavad, et siinus ikka siinus oleks, mitte kandiline käkk siiski pole siiani kohanud et driveri poolt oleks põhjustatud raginad helikaardis ... Arvuteid on minu käest läbi käinud sadu, eriti helitöötlusel kasutatavaid, selles võite mind usukuda-
Comment
-
Originally posted by Deus+Aug 31 2004, 12:10--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Deus @ Aug 31 2004, 12:10)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> huvitav teooria ... pole veel näinud et tarkvara oleks põhjustanud raginat :blink:
[/b]
siis on sul vähe kogemusi olnud lihtsalt...
raginaid põhjustavad reeglina pci latency probleemid ja katkestuste konflikt kaardi initsialiseerimisel. tihtilugu juhtub see bugiste chipsettidega masinatel. eriti "kuulus" selles osas on VIA.
via chipseti ja soundblaster live raginaprobleemi leiab ka ilma eriliselt pingutamata googlest esimese otsingu peale üles.
(proovi googlesse toksida "sblive via" - kohe esimesed vastused on stiilis "problem, issues, troubles"
Originally posted by Deus@Aug 31 2004, 19:38
Seda ma tean väga hästi kuidas driverid heliKVALITEETI mõjutavad, et siinus ikka siinus oleks, mitte kandiline käkk
<!--QuoteBegin-Deus@Aug 31 2004, 19:38
siiski pole siiani kohanud et driveri poolt oleks põhjustatud raginad helikaardis ... Arvuteid on minu käest läbi käinud sadu, eriti helitöötlusel kasutatavaid, selles võite mind usukuda [/quote]
jutt algas integreeritud helikaardist ja nüüd jõuame "sadade helitöötluses kasutatavate masinate juurde"...GSM: 5039624
Comment
-
ma rohkem seda offtopicu poole ei aja aga ilusat siinust kätte saada on suht raske tegevus ... kuidagi lapergune ja loperguine on ..
No ma ei tea, ela ise minu elu ja sa näed sam mis mina, sa ei saa väita et ma olen kogenud või mitte kogenud üht või teist. Helistöötlusel olevate arvutitega viide olis ellele et ma olen väga palju heliga kokku puutunud ERITI arvutimaailmas millest ka siia foorumisse tulek oli kus alguses paistsid kõik sõbralikud olevat kuid nüüd on nagu vanad 70 aastased irisejad välja tulnud et ikka nii peaks jne. :angry:
Raginaid põhjustab raudvaraline viga, soft hakkab katkeid sisse tooma alles siis kui mälu otsas ja kuskilt võtta pole, st seda et katkevad mõlemad kanalid, mitte üks korraga ja lihtsalt krõbinat ühest kanalist? no löö või maha, ma pole kohanud ja ma tahan ise isiklikult näha seda masinat kus Driverite vahetus aitab lahendada sellise probleemi. <_<
vtl sinu jutu vastu ma ei argumenteerigi, sest see kõik vastab tõele kuigi VIA teeb ka üsna korralike asju nii et ärge lugege siit seda et VIA stt!-
Comment
-
Kipun arvama, et viga siiski rauas. Kõik oleneb muidugi ragina laadist. Martinj soovitatud katse(d) tasuks läbi teha, siis parem oletada.
Arvestades, et kaardid kannatavad 32 oomist koormust,pole üldse võimatu et helivõim õhtal on.
Omal integreeritud kaart siriseb samamoodi- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by Deus@Aug 31 2004, 20:38
siiski pole siiani kohanud et driveri poolt oleks põhjustatud raginad helikaardis ...Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by Deus@Sep 1 2004, 18:46
Raginaid põhjustab raudvaraline viga, soft hakkab katkeid sisse tooma alles siis kui mälu otsas ja kuskilt võtta pole, st seda et katkevad mõlemad kanalid, mitte üks korraga ja lihtsalt krõbinat ühest kanalist? no löö või maha, ma pole kohanud ja ma tahan ise isiklikult näha seda masinat kus Driverite vahetus aitab lahendada sellise probleemi. <_<
aga tolles kahe kanali asjas on sul ilmselt õigus - see, et "thx-il" ainult üks kanal ragises, jäi mul enne kahe silma vahele.GSM: 5039624
Comment
Comment