Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Bin ja cad failid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Bin ja cad failid

kuna arvuti softi kasutamisel olen alles algaja, siis palun abi. Tõmbasin ühe programmi ja seal olid ainult need kaks faili. Kui ma õieti arvan, siis on need mingi arhiivi osad. Sooviks teada, millega neid lahti pakkida.
    tel 53729764

Originally posted by hull algaja@Sep 2 2004, 19:21
    kuna arvuti softi kasutamisel olen alles algaja, siis palun abi. Tõmbasin ühe programmi ja seal olid ainult need kaks faili. Kui ma õieti arvan, siis on need mingi arhiivi osad. Sooviks teada, millega neid lahti pakkida.
    "bin" fail võib tähendada suvalist binaarfaili, biose imagest kuni stuffit nimelise pakkijaga avatava mac-i binaarini.

kui see bin on suur, siis võib tegu olla cdrwin nimelise cd-kirjutamissoftiga tekitatud cd-imagega. tavaliselt on komplektis pisikene "cue" fail, kus on kirjas, mis sektorisuurusega ja kuidas seda imaget cd-le kirjutatakse. (cd-kirjutamissoftile antaksegi ette "cue" fail.

"cad" laiendiga faili selles kontekstis (failide pakkimine) ei ole kohanud.
    GSM: 5039624

Comment

aga mis failid on .jad ja .jar ?

Comment

Et mitte hakata siin ükshaaval vastama, siis faililaiendite kohta leiab infot siit:
        http://www.filext.com/

Comment

Originally posted by hull algaja@Sep 2 2004, 19:21
          .bin faili saad failideks lahti pakkida sellise programmiga nagu "winiso"(kui kasutad windoosa keskkonda)
          samuti saab selle programmi abil .bin laiendiga faile .iso failideks ümber konvertida (Nero tunneb .iso ära ja teab mis sellega teha )
          Intel inside.. Idiot outside...

Comment

bini olen tavaliselt kohand kui cd imaget, et vaadata millega tegu võid tõmmata omale daemon toolsi siis ei pea niisama kõrvetama... cad on kah tavaliselt biniga kaasas, selles hoitakse tõlkeversiooni või noh siuke plugin et tahad avaneb asi ingliskeeles või kui tahad siis prantsuse keeles jne....
            <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

ma kasutasin winiso progret, töötab väga hästi. lisaks pakib veel teisigi seni tundmatuid faile.
              See küll selle teema alla eriti ei kuulu, kuid ei hakka eraldi teemat tegema.
              Minu õnnetuseks oli see mõeldud Linux - ile. Kas on mõni programm või mingid failid, et seda ka windoosaga kasutada :P :blink:
              P.S. ma ei saa seda isegi installida.
              tel 53729764

Comment

küll on igast stuffi et linuxiga winduusi asju kasutada aga teistpidi asjad pole vist eriti tuntud :unsure:....igatahes ple kuulnud
                <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Ja miks nad seal Räniorus peaksidki olema Linux&#39;i asjade jooksutamisest huvitatud? Linux ju nende meelest vist kõige hirmsam asi maa peal. Hiljuti oli ju uudis, et käib hoopis kaevikute kaevamine ja sihiku täpsustamine.
                  Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Originally posted by hull algaja@Sep 3 2004, 18:12

Minu õnnetuseks oli see mõeldud Linux - ile. Kas on mõni programm või mingid failid, et seda ka windoosaga kasutada :P :blink:
                    P.S. ma ei saa seda isegi installida.
                    linuxi programme windowsi all kasutada ei saa.(vist)
                    Intel inside.. Idiot outside...

Comment

Originally posted by mcgangsta@Sep 5 2004, 01:49
                      linuxi programme windowsi all kasutada ei saa.(vist)
                      Käivitada ei olegi vaja, kuna enamus kola on ju avatud lähtekoodiga. Selleks on olemas vastavad teegid, millega saab kompileerida nad win32 jaoks ära ja siis juba käivitad nagu win proget... Väga plajudel linuxi proged on ka windoozi porditud.

Comment

Cygwin 1.3.22
                        Wipro UWIN 2.9
                        WinXs 4.2
                        CONVAT 1.1.2
                        leidsin mõned progammid. kas nendest võib abi olla
                        tel 53729764

Comment

Working...
                        X