Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

dvd- aviks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

dvd- aviks

kui arvutis on dvd film iso -na (4,3 giga suur), pole aga dvd lugejat, ega kirjutajat.
    Kas siis selleks et seda filmi vaadata, tuleb see ümber teha kuidagi avi-ks? Mis programm seda teeb?

Abiks selline programm, nagu IsoBuster. Sellega näed, millest .iso koosneb ja saad vajalikud failid sealt kätte. Video ja audio sisaldub seal .vob failides. Uuemad WinDVD ja PowerDVD oskavad lugeda ka kõvakettal olevaid .vob faile...samuti mitmed teised pleierid, kui vajalikud koodekid arvutis olemas.

Comment

aga miks jamada mingi lahtipakkimisega?
      Daemon-tools
      sellega moundid iso külge ja mängid suva programmiga, mis dvd-d mängida oskab
      Lihtne ju

Comment

oot...seda ISObusterit oskan ma loomulikult kasutada,,,aga ma ei saa sellest ikka aru,,,mul pole ju dvd vaatamise seadet. Selle lugejaga saan vaadata vaid avi-sid....
        Mis programmi ma pealsin endale otsima, et saada lihtsalt arvutis seda filmi vaadata???

Comment

Aga jutt ju oli, et WinDVD või PowerDVD ja kui teste pleieritega tahad vaadata, siis vajalikud vastavad koodekid. Mingit seadet selleks vaja ei ole.
          Otsi Googlest ac3 decoder ja mpeg2 decoder, kui eelnimetatud programme ei kasuta.

Comment

pane jah omal see daemon tools, moundi ära ja omanda kuskilt BS player
            <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Working...
            X