Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ära blokeeritud aadressid ruuteris

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Leidke kokkulepe väljaspool õppe või tööaega. Pidasin silmas siin seda suhtlemisvabaduse piiramist. Martin- see masin millel tõesti seadmed küljes on peab olema 100% piiratud igast asjast. VA näit firmasisenett , mail ning vb. ka pangasaidid. Ülejäänud aga lukku.
    MSN- taneltreima182@hotmail.com
    telefon katki.

Comment

Kui arvutiklassis on vabakasutusaeg ja klassis istub ainult kaks inimest sees, kas see teeb midagi halba, kui minna see aeg rate.ee'sse (isegi ei poolda seda), või minna jutukasse. Lisaks nendele on ka ära blokeeritud pilt.ee Pealegi annab ju asja korraldada nii, et teised sinna ikkagi ligi ei pääse.
      Ja miks peaks kooli juhtkond ühe inimese pärast hakkama, migeid erilubasi väljastama. Asi pole ju seda väärtki.

Pealegi, mul on tunne, et te olete asjast valesti aru saanud.
      Minu eesmärk polegi kedagi poikoteerida, või tahtlikult mingi korra vastu võidelda.

Kui ma leiaks viisi, nendele ligipääsuks, võiks ma seda ilma mingite probleemideta kasutada.

Pealegi, ei saaks öelda, et te olete kursis konkreetse olukorraga antud koolis.
      Seda moraali teadsin ma ennegi.

Comment

Originally posted by ats@Sep 6 2004, 22:54
        Kui ma leiaks viisi, nendele ligipääsuks, võiks ma seda ilma mingite probleemideta kasutada.
        Ja hakkaksid ka teised uurima ja leiaks ka teised ja oleks kogu kord hävitatud.
        Võid soovitada oma kooli adminnidele sellist lahendust, nagu minu hallatavas süsteemis on: meil on peale kl15.00 lubatud flashi, java jms laiendid ja ka msn. (muidugi ei luba me kunagi teatud laiendeid, näiteks iso, bin, exe jne). Enne seda on lihtsalt kõik kinni ja reeglid on kõigile samad. Asi on lahendatud Squid'i proxy peal, mida on väga hästi võimalik konfata. Kui on tõesti vaba aeg ja asi kedagi ei tohiks kahjustada (ja kui muidugi on asi tehniliselt võimalik automatiseerida, kasvõi cron'i sktiptiga linuxi all), siis ei tohiks olla sulle vastuseisu ja võiksid saada asja kooskõlastatud. Vastasel juhul oleks kena, kui loobuksid otsingutest ja järgiksid reegleid, järelikult on põhjus, miks sind ei ole vaja ratesse lasta ja kõik piisava intelligentusega inimesed saavad sellest aru ega ei püüa mööda hiilida.

Comment

Originally posted by ats@Sep 5 2004, 22:29
          Kui ma leiaks võimaluse (va. ruuteris suramine), kuidas rate.ee-sse ligi pääseda ei ütleks õpetaja selle kohta ühtegi paha sõna, sest selle nimel on ju ka vaeva nähtud.
          Kui juba nii läheneda, siis küsiks, miks sa siis ei näe vaeva, vaid tahad foorumist saada üksikasjalikku juhendit? Isegi märksõnad said öeldud, edasine oleks juba tõesti sinu kodutöö - otsi ja õpi siis vähemalt.

Comment

Originally posted by ats@Sep 6 2004, 21:54
            Ja miks peaks kooli juhtkond ühe inimese pärast hakkama, migeid erilubasi väljastama. Asi pole ju seda väärtki.

Pealegi, mul on tunne, et te olete asjast valesti aru saanud.
            Minu eesmärk polegi kedagi poikoteerida, või tahtlikult mingi korra vastu võidelda.

Pealegi, ei saaks öelda, et te olete kursis konkreetse olukorraga antud koolis.
            Seda moraali teadsin ma ennegi.
            moraali teadmisest pole kasu, kui sisu kohale ei jõua...
            (pole ka midagi imestada, inimene, kelle "õigekiri" sisaldab sõnu "plokeerida" ja "poikoteerida", ei ole ilmselt algkoolist kaugemale jõudnud.)

proovin veel viimast korda[1] seletada:

kui ma oma koduukse lukku keeran, siis ma ei kahtlegi, et tahtmise korral saab sealt buldooseriga läbi sõita, mootorsaega "leida viisi" ligipääsuks või hiilida hoopis korstna kaudu majja sisse, kuid see ei tähenda aga, et kutsumata külalised, kes lukkukeeratud uksest mööda on hiilinud, võiksid maja probleemideta kasutada.

[1] kui veel jaurad, läheb hoiatus kirja.
            [2] tegelikult, teema on ammu tehnilistest piiridest välja läinud, seega lukku.

vtl, moderaator.
            GSM: 5039624

Comment

Working...
            X