Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Norton Antiviirus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Norton Antiviirus

Ottsisin netist Norton antiviirusi, leidsin nii mõndagi. Tahaks tommata netist Norton antiviirus2004, aga ei õnnestu.Paistab et on tasuline. Kas ei saaks kuidagi kuskilt otse.

Aga loomulikult on NAV tasuline!

Alustaks foorumi reeglitest:
    mõtle, kas sinu postitus on teemakohane.
    tark- ja riistvarafoorum ei ole sobilik koht mängudele crack'ide otsimiseks ning küsimusteks, kust saab üht või teist kommertstarkvara "tirida";
    Seega siit ära looda vastust saada, kuidas illegaalselt tarkvara omandada.

Tasuta antiviirusi on ka olemas, näiteks free-av ja avast.

Offtopic: mida üldse näevad inimesed NAV'is? Mul tööl oli enne F-prot ja kik töötas õlitatult 2 aastat kuni ülaltpoolt vahetati see välja... ja nüüd on rist ja viletsus, näiteks paar päeva tagasi juhtus midagi korraga kahe masinaga (winNT), lihtsalt peale sisse logimist süsteem hangub, viirusetõrje poob süsteemi täitsa kinni. Niikaua, kuni viirusetõrje jõuab käima minna, masin töötab kenasti, seega kiiresti klikkides jõuab kontrollpaneelini aga uninstallini küll mitte... tuleb jälle hakata kuidagi teise masinasse kettaid ringi tõstma, et midagi julmalt maha kustutada...

Comment

koduseks kasutamiseks on vabavara f-prot dossiversioon , vabalt laetav ja töötab hästi.
      Puuduseks see, et ei saa reaalajas ( kuigi ma ei saa hästi aru milleks seda arvuti aeglustamist vaja) asja turvata
      samuti oli vist tasuta Kaspersky vms...

Martin@legaalselt NAV-d kasutanud kuid saatnud prügikasti.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

http://www.free-av.com/ minu arust parim ja tasuta, ei võta liiga palju ressurssi

Comment

eTrust EZ Antivirus on ka väga hea, võtab vähe mälu jne. Tal on küll 30-päevane trial, aga real-time kaitse ja uuendamine töötab ka pärast seda. Pärast trial perioodi lõppemist võib siis tavaskännideks kasutada F-Prot'i DOS'iversiooni.
          http://www.my-etrust.com/

Comment

AVG viirusetõrje saab siit.

üleüldse ei soovitaks nortonit sest sellega kaasneb igast jama mida muidu vaja poleks a see juz imo.
            <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

krt ja ma just tahtsin Nortoni osta :S
              aga paistab et ei soovitata seda, millist siis kasutada võiks?
              parimat vist ple olemas <_<

Comment

Originally posted by Elektrik@Sep 8 2004, 17:25
                krt ja ma just tahtsin Nortoni osta :S
                aga paistab et ei soovitata seda, millist siis kasutada võiks?
                parimat vist ple olemas <_<
                Kui osta kavatsed, vali siis pigem juba EZ AV või F-Prot.

Comment

Mh...mul siiamaani legaalselt NAV2001 peal...uuendab end iga nädal üsna märkamatult ja probleeme pole justkui olnud. Tulemüüriga koos toimib ka suurepäraselt. Muidugi peab Bazooka taoliste asjadega vahest arvuti üle laskma, sest minumeelest spyware-t enamus viirusekaitseid ei tunne...võin ka eksida .

Comment

mina just soovitaksin kahe käega nortonit, no nii mõnus asi on, endal pole siiamaani probleeme tekkinud selle aasta jooksul mis arvuti on netis olnud, ning veel aastaid enne nettigi... nüüd kui nett on siis panin peale backwebi, (et siis uuendab databaasi koguaeg, kui arvutil piisavalt vaba ressurssi on[ehk siis ei sega muid toiminguid] automaatselt)

Comment

Täna jälle järgmised jamad symanteciga. Nimelt uued masinad inteli kividega emaplaadiga ja winxp&#39;ga lihtsalt enam symantec av corp 8.1-ga ei tööta... masina jõudlus on tuntavalt madalaks veetud ja teatud hetkedel lihtsalt viskab masin pildi tasku (näiteks ühte teatud dokumenti excelis salvestades). toide kaob ja kõik. Samuti võrreldes f-protiga on adminnimine ikka väga niru ja ülesehitus ka liiga primitiivne. Seega... kui kodus võib asi ilusti töötada, siis minul tööl on oma 80 masina peal ainult rist ja viletsus sellest ajast peale.

Comment

Mina ei oska ka peale AntiVir Personal Edition&#39;i installimist paremat tahta - uuendab end vahel mitu korda päevas ja on ka mitmel Spyware&#39;l kraest kinni saanud. Oma pool aastat pole enam probleeme olnud. Enne sai igasugu muid programme proovitud, aga peale "hea" hinna ei leidnud neist miskit.
                        Ja enamus masina ressursist ei lähe viirusetõrje jooksutamiseks.
                        Miskipärast mõnedki "arvutiisad" teevad hirmsaid grimasse, kui neile Symantec&#39;ist rääkida. Välja arvatud juhul, kui nad ise selle müümisega tegelevad
                        Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Kodukasutuses NAV-i üle ei kurda, kõik töötab, ressurssi ei söö, viirused püüab kinni. Masin C700 320ram wxp. Hinnavaatluse rahvas kiidab NOD32, eile panin endale ka prooviks peale, ei oska praegu veel kommenteerida. See samuti kahjuks tasuline, 30 päeva trial. AVG ja F-securega on säärased kogemused, et karjub, et on viirus, aga kõrvaldada ei suuda, jääbki ainult karjuma. Võimalik, et asi klaveri ja tooli vahel, ei ole väga palju torkinud.
                          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Originally posted by madis@Sep 9 2004, 09:38
                            ... AVG ja F-securega on säärased kogemused, et karjub, et on viirus, aga kõrvaldada ei suuda, jääbki ainult karjuma. Võimalik, et asi klaveri ja tooli vahel, ei ole väga palju torkinud.
                            Vaata igaks juhuks üle, kas setingutas on ikka viiruse avastamisel selle kahjutuks tegemine aktiveeritud. Kui on seatud ainult teatama, siis ei peagi hävitama.

Comment

NAV 2004 on ilge ressursiröövel, eriti kui reaalaja scan on pandud arhiivide sisse ka vaatama, see on jubedus lihtsalt. Minu läpakas (centrino) oli ta 2 kuud peal ja siis hakkas kalama ... küll unustas ära oma seriali ja siis tahtis reinstalli ja nüüd siis ei lasegi ennast peale installida ...
                              Praegu kasutan avast&#39;i tasuta versiooni ja siiani rahul ... ei mingit üleliigset koormust jne.
                              -

Comment

Working...
                              X