Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem muusika kuulamisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem muusika kuulamisel

Arvuti on PII 300 MHz, mälu 320 Mb, kõvaketas 80 Gb... arvuti hakkab mp3e kakkuma kui midagi teha, nt kui nett lahti võtta, või midagi muud teha.. Milles viga võiks olla, ma ei usu, et jõudlusest puudu jääb, 486 ehk jääks natuke hätta, aga mitte selline arvuti :| Mida teha, ma olen täiesti paanikas... arvutis on sees 98 ja mp3esid piinan kõige uuema winamp'iga( kuigi tuleb aeglaselt lahti, aga selles olen kindel, et see ei mõjuta lugusid )

kasuta winampi classic skin-i see on kiirem ja selle arvuti jaoks soovitan küll mõnda vanemat winmpi versiooni, sest uue jaoks kipub see aeglaseks jääma. mul 2.0 ghz ja hakib (winamp 5.03 pro modern skin).
    tel 53729764

Comment

PII 330 peal natuke rohkema mäluga jookseb ilusti ja mingit muret pole, ainult aeglaselt läheb käima... Kui sul 2 kilose masinaga probleeme on, siis ma soovitan sul tõsiselt mõelda selle üle, mis võiks sul valesti olla.

Comment

sul mingid muud vidinad ka kindlasti taustal peale selle winambi ja neti
        vaata, seadista foobar endale, ehk mängib paremini?
        ja üks pisike programm veel 1by1
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Pakun, et viga võib olla heli/videokaardi draiverites
          Kas heli kaob ka siis , kui üritada midagi skrollida ?

Proovi võtta maha heli/video hardware accelerationi pulgakaupa.

Kas nuhkvaratõrjega oled asja üle lasknud ???
          Kas windowsi meediapleier mängib ilusti ???

Ega Sa pole winampi puhvreid kruttimas käinud ?
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

winampi lasin selleks sisse, et mediaplayer hakkas seda sama hullust tegema, vahepeal jooksis jälle kõik ilusti ja siis läks üldse siniseks ära kõik, enam windowsi tagasi ei saand, kui esci vajutasin siis tuli mingi halla katike, selle sisu kirja ei pand, lülitasin välja ja kui uuesti tööle panin, siis viskas mingit errorit. Nüüd hakkas tööle jälle kahjuks, mul on tunne, et peab Xp peale üle minema.

Comment

Originally posted by DjSharpeye@Sep 13 2004, 20:37
              kahjuks, mul on tunne, et peab Xp peale üle minema.
              mine jah, ma juba läxin, olid samuti problad helikaardiga aga xp lahendas need, vana arvutit kasutan progremiseks jms. mida xp-s ei ole võimalik teha

Comment

Originally posted by martinj@Sep 13 2004, 16:50
                Kas nuhkvaratõrjega oled asja üle lasknud ???
                Käisin üle, sain 56 küpsist ja ühe Registri võtme, mul arvuti kaitsutud viirustõrje ja tulemüüriga, palju ei saagi tulla neid...

Comment

See nüüd küll väga tark jutt polnud. Ma mainisin enne vist 486te ja kui too on natukenegi vanem, siis tuleb muusika kuulamiseks rakendada erimeetmeid, sealt edasi mängivad arvutid mp3e kahjuks või õnneks... ja 2000 ja Xp valikul tuleb mõleda mida sa tahad arvutilt. Kas sulle kuvatakse iga päev sinine stardimenüü ja kõik muu ilus ja värviline jma või säästetakse arvutit sulle silmailu tekitamisest ja kasutatakse 2000.
                  -edit-
                  või mulle meenud, et sõbral oli 286, mille PC speaker oli ühendatud maki sisendisse ja siis oli mingi proge mis moondas selle heli kuidagi sobivaks... ei mäleta kas need mp3ed olid (arvatavasti mitte) aga asi oli täitsa kuulatav.

Comment

Originally posted by DjSharpeye@Sep 13 2004, 23:56
                    ja 2000 ja Xp valikul tuleb mõleda mida sa tahad arvutilt. Kas sulle kuvatakse iga päev sinine stardimenüü ja kõik muu ilus ja värviline jma või säästetakse arvutit sulle silmailu tekitamisest ja kasutatakse 2000.
                    hmmm, miks siis winampi kõige viimast versiooni kasutad? (või on seal mingi askeetlikum viis muusika mängimiseks juurde tulnud.... :huh: )

mis siis juhtub, kui näiteks viirusetõrje kinni paned? kas läheb paremaks? (isiklikult viirusetõrjet ei kasuta h34r: )
                    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Esiteks: uus WinAmp on BIG BIG NO NO!!! vb classic skinniga veel kuidagi kärab. ja seda veel eriti nii vanal masinal!
                      Teiseks: Oled sa proovinud puhvreid suurendada, volumed jne asjad hakkavad veidikene viivitama, volume ntx ei jookse nii kiirelt ja hetkeliselt reageerides alla jne
                      Kolmandaks: Milliseks on pandud winampi jooksutamise prioriteet?
                      Neljandaks: Kui palju sul mälu kasutatakse, kui palju proset ja mis teda kõige rohkem sööb eelpool mainitud juhul sinu jutus?

PS Windooza konfimisest ärme juttu teha, selleks võib eraldi teema teha või lausa artikli kirjutada.
                      -

Comment

XP-le ülemineku osas on asi kahtlane. Kas kolmesajane pentium XP-d üldse välja veab, kardan et kipub uimama.

Comment

vabalt,
                          kas asi seda väärt on - ei usu. Winamp 2 on päris edukas vanematel masinatel mp3mede jooksutamisel.
                          <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Originally posted by renee@Sep 15 2004, 15:38
                            XP-le ülemineku osas on asi kahtlane. Kas kolmesajane pentium XP-d üldse välja veab, kardan et kipub uimama.
                            nu mul 500-ga oli aeglane nati aga seda vast seetõttu et soovitatud 128MB rami asemel oli masinas 56&#33;
                            kes asja tunneb arvab ära miks 56 mitte 64
                            aga masin krõbistas ka kaua kui laadis jne.

Comment

Working...
                            X