Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Helikaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Helikaart

teema selline et on olemas selline kaart nagu (Creative SB Audigy 2)
    aga tahax saada selle neid effekte käima ja seda 5.1 süsteemi kuna ma sain selle kaardi nii öelda käest kätte siis mul selle asja otiginaal draiverite plaati pole ja softi mis selle juurde käib
    tegelt just olex huvitatud selle plaadi kopimisest endale vai on kellelgi olemas ja on võimalik teha koopja ja saata postiga vai tallinnas ka käest kätte üle anda ja muidugi ka väikene tasu töö eest vai oskab keegi soovitada netis kust saax seda kola alla tõmmata draiverid sain ja asi töötab aga ja tahax võtta asjast viimast niiöelda
    jäen huviga ootama

google kaudu ei leidnud midagi siis või?

Comment

nu ainult niipalju et draiverid sain sedakaudu kül käima ta hakkas aga ainult ühe stereo kanali väljundiga ag aolen otsinud aga sealt saab ainult asjakohta täielikud andmed aga seda mis ma tahan pole kül ette jäenud

Comment

http://www.driverguide.com

Comment

www.creative.com Kõik saab sealt kätte+ veel lisatarkvara Nomad'te jne asjadega ümberkäimiseks.
          -

Comment

ja tänan tähelepanu juhtimisest nendele lehtedele
            aga asi on selles et olen sealt tõmmanud neid asju alla küll aga iga asjakohta ütleb mul et ei leia vastavat raudvara kuigi ta on ju olemas et mis ma selle asjaga siis tegema peax
            op-süsteemix on win XP

Comment

Aga proovi nii, et lased kõik sellega seonduvad draiverid maha. Lased arvuti ära. Kakud selle helikaardi välja ja paned arvuti tööle. Siis lased uuest masina ära ja paned heli sisse. Arvuti tööle panemisel kas leiab, et new hardware found, või mitte? Siis proovid uuesti draiverid peale lasta.

Comment

kui plaati ei saanud võid samasse poodi jalutada ja lasta neil soft peale panna või siis üht nende plaatidest plaatidest *igaveseks* "laenata"
                <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Originally posted by Hazar@Sep 16 2004, 19:45
                  kui plaati ei saanud võid samasse poodi jalutada ja lasta neil soft peale panna või siis üht nende plaatidest plaatidest *igaveseks* "laenata"
                  mainiti ju, et kaart saadi "käest kätte" mis poodiminekust sa räägid :P
                  Intel inside.. Idiot outside...

Comment

aa oih my bad :P
                    aga ikkagi kui tead mõnda natuke vähem rahvale tuntud arvutipoodi siis need sellid seal tavaliselt päris abivalmis
                    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

nu jahh seda ma ka olen proovinud et draiverid maha ja massin välja kaart välja ja korra käima ja siis jälle kõik otsast pääle aga see tulemusi ei anna ikka ja ainult töötab üx stereo kanal

Comment

ise ei ole näppinud seda programmi/draiverite paketti, kuid ehk aitab kX Project h34r:
                        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

oot oot oot, ma enne ei lugenud tähelepanelikult, nagu ma aru saan, ei saa sa 5.1 surroundi tööle, st teisi väljundeid? sry, minu viga sel juhul : :lol:

Esiteks: Kas Creative Mixer&#39;st on määratud 5.1, 4.1, Stereo või hoopiski kõrvaklapid?
                          Teiseks, kas on maha korjatud linnuke sellise koha eest Creative Mixerist (või oli speakers :unsure: ) nagu on Syncronize with Control Panel? Kui seda pole tehtud, siis suure tõenäosusega ei saagi sealt surroundi kätte.

Kolmandaks: võid katsetada sellist asja nagu control paneli alt see sounds värk, seal on koht kus saad väljundkaardi valida rippmenüüst ja kohe seal all on advanced. Seda nuppu näppides peaks saama windowsi häälestada 5.1 peale aga siiani pole ainult sellest abi eriti olnud.
                          -

Comment

ja sain aru nüüd aga seal mixeris polegi neid kohtasi kus saax väänata seda ringheli 5.1 ainult tavaline master output ja wave ja mikker ja liini sisend ja seal kus saab neid juurde tõsta ka ei anna neid võimalusi kuigi ülevalö läitab ilusti õiget kaarti ja andmeid aru ma enam ei saa
                            mul emale on intrigeeritud see kurramuse jama AC97 selline ilus kaart aga seal andis isei väänata neid sättungeid kuigi see just mingit kvaliteeti ei lubanud nüüd sai see biossist ära keelatud
                            algus töötasid nad mõlemad aga sellega ei läinud mõningad musa miximis progred tööle aga kas kellelgi siinsetest kodanikest pole selle kaardi draivereid originaal plaadil kopix selle ümbeer ja siis vist olex mured murtyud sest need mis netis tõmban ei suuda targemax siin midagi teha sellest proovimisest ja juramisest juba kergelt siiber

Comment

Minul selline küsimus
                              Kaart küll live 5.1 aga ikkagi
                              Kas sisenditest ei võlu kuidagi 5.1 heli välja?
                              Lasen aegajalt line in-i kassetika ja heli tuleb ainult esikõlaritest.
                              Ehk mõni programmike&#33;(nn. heliprotsessor)
                              Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Working...
                              X