Kuidas saada arvutisse sisse logida adminna, kui ma ei tea seda parooli, Win XP, 3 partitsiooni, kõigi peal NTFS failisysteem????
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
AdminniParool WinXp
Collapse
X
-
Kui oled teinud veel mõne adminni õigustega kasutaja, saab tema nimega sisse logides kõik paroolid ära võtta/muuta. Adminni konto on üldse parem likvideerida.
Seda nägi vist vaid safe modes sisse logides.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by felch@Sep 17 2004, 20:49
Seda nägi vist vaid safe modes sisse logides.
Comment
-
to_ali_Quiller!!! legaalne...??? Firma juht läx lolliks,,,otsustas võimu näidata. s.t. firma juhi suhtes ei OLE LEGAALNE. Järgmine päev tulin tööle...ja oli puhas vuuk. Isegi oma märkmik-proget ei saanud tööle. Billi ma vihkan ja kasutasin nagunii OO-it. Windoosa oli arvutiga kaasas...s.t. legaalne. Aga mind ajab ilgelt närvi,,, kui ma pean minema "müts käes" ja paluma,,,e t kas oleks võimalik real pleierit näiteks peale saada.....seega kui oled minu firma pomo---siis võid endale "vee peale tõmmata"!!!!
Comment
-
Ei ole vaja ägestuda siin! Kui asi parooli alla pandud ja kõik accoundid, mis adminni õigusi omavad, samuti, siis pole sul midagi teha kui aind winduuza plaat kätte ja Clean Install teha, st windows kataloog maha tõmmata ja uuesti peale lasta, mitte repairida, sest see jätab seaded samaks.
Windowsi accountide paroolide murdmiseks on mitmeid programme, neid otsi oma jõududega, sellekohast infot siit ei anta ega leia!
Mis Billi'l häda on? Mida suudaksid sa teha mingi muu asjaga, mida mina windowsiga ei suuda? enne kui asjatult sõnu loopima hakata, võiks asja neutraalsest küljest vaadata! <_<-
Comment
-
Bill kirjutas viiruse ja selle nimeks sai WINDOOZAMSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
to-Deus! ; Muidugi ma tean...et saan teha uue windoosa installi...aga see ei ole elegantne. Kui sa ise oled selline ylemus-totutaja, siis tõepoolest sa ei mõista,, et on 1-te liiki inimesi, kes tahavad proovida,, katsetada...(sorri---ka tööajast)
Võib-olla siiski on mõni siin,,,,kes annab viite...
Comment
-
No kle nüüd kui see sinu arvuti ei ole siis mis õigust sul selle peale on!? Tore on et sul üldse seal arvuti on, ei pea käsitsi kirjutama... Ega boss sul niisama siukest kärna ei pand, ikka nuputa välja mis tegid siis ja kui leiad et "mina ple midagi teinud" siis võid ju oma ülemusega konsilteerida selles asjas.
PS! Kui arvutiomaniku nõusolekuta "häkkida" püüad on see tuvastatav ja seaduslikult karistatav.<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>
Comment
-
ma tean väga hästi, mis tunne on kui kõik on piiratud ja ma oskan mingites piirides nendest mööda ka hiilida, turvaaukude otsimise eesmärgil. Samuti tean ka seda mis tunne on nn ülemusel või süsadminnil, kui alluvad oma katse-eksitus meetodiga maisnaid pidevalt õhtale saadavad. Kuna ma ise olen ühe vabriku süsadmin,, siis ma ei ole huvitatud eriti sellest et pean öö otsa üleval istuma ja win installima ning kogu süteemi üles ehitama seepärast et keegi otsustas firewalli peale panna et teda võrgust näha pole ja siis sinna igasugu jama paigaldada mille tulemusena on win keskkonna täielik hävimine. Mul ootasid inimesed nädal aega rohkem oma palkasid kuna raamatupidaja otsustas katsetada erinevaid pildijoonistusprogresid, muusikakuulamisprogresid ja raudvara konfi muutmist, samuti oli hunnik erinevaid codeceid installitud, masina spywaret ja viirusi täis.
Samuti on masinates veel palju spetsiifilist tarkvara, mille paigaldamiseks tuleb eraldi inimesed palgata nii et kokkuvõttes läks selle ühe kindla masina taastus maksma üle 12k + minu töötunnid ja eraelu!-
Comment
Comment