Minu arust on see täiesti normaalne, et ülemus arvutile piirangud peale pani, sest see kuulub ikkagi firmale ja on mõeldud töö tegemiseks, mitte enda lõbustamiseks. Pakun, et firma juht pole ka huvitatud, et kunagi kui BSA külla tuleb, avastatakse firma masinatest kahtlast softi. Ma arvan kindlasti, et sul on firmas kuskil üleval, mida arvutiga teha tohib, loe see läbi. ja ole õnnelik, sest on olemas firmasid, kus töötajatel ei lubata isegi oma maili vaadata arvutis, kuna see kulutab töö aega ja on firmale kahjulik.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
AdminniParool WinXp
Collapse
X
-
to vill147:
mida sa räuskad. mõni inimene on ikka nii vinge poweruser, et kui talle firma poolt töövahendiks arvuti kätte antakse, siis ta arvab, et tema on kõige targem tegelane otsustamaks, mis programme seal peal jooksutada, proovida, katsetada.
korduvalt on juttu olnud, et firma arvuti on firma oma ja firma omanikud/juhid otsustavad seda, mida/millist tööd selle arvutiga tehakse.
kõikide teiste programmide jooksutamiseks ostad koduarvuti ja mängi seal palju tahad.
sama analoogia, kui sa oled nt. bussijuht ja otsustad bussiga (tööajast) vahepeal omi asju ajada, siis oma lõbuks bussile spoilereid jms. kellasid-vilesid installida ja takkaotsa veidikene rallisõitu "proovida-katsetada".
ps. realplayer on muide üks õnnetu saast, mida adminnid kardavad nagu katku. miks, ei hakka siinkohal pikemalt selgitama.
vill147 saab "ilgelt närvi minemise", räuskamise jms. eest hoiatuse ja eelmodereerimise 3-ks päevaks, ehk aitab see närve rahustada.
to v6sa: 1 rida mõttetut kommentaari ja 8 rida allkirja. hoiatus kirja.
to: ttr: mõttetu kommentaar - hoiatus.
tänu eelnevale kirjutasin mõned read REEGLITESSE juurde. paluks tutvuda.
vtl, moderaatorGSM: 5039624
Comment
-
kui vaja saan ma windoosa kettaga uuesti xp peale installitud,,,,aga see pole paraku elegantne. Aga nagu sa lugupeetava moderaatori (vtl) eelnevast kirjatykist näed...pole selline teema arendus siin foorumis mitte just soovitav. Enamus panevad end momentaalselt firma juhi seisukohale. Samas ma olen 100% kindel, et mingit illegaalset softi on neil ka enda arvutis.
Comment
-
Originally posted by vill147+Oct 2 2004, 00:47--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (vill147 @ Oct 2 2004, 00:47)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>kui vaja saan ma windoosa kettaga uuesti xp peale installitud,,,,aga see pole paraku elegantne. Aga nagu sa lugupeetava moderaatori (vtl) eelnevast kirjatykist näed...pole selline teema arendus siin foorumis mitte just soovitav. Enamus panevad end momentaalselt firma juhi seisukohale.[/b]
teeme siis puust ette ja värvime punaseks, kui muidu aru ei saa.
- isiklikus arvutis või omaniku loal võid paroole lõhkuda palju tahad. tehnilisi vahendeid on selleks hulgim ning loll on see, kes neid googlest üles ei leia.
- omaniku (bossi, arvutiõpsi...) loata paroolide lõhkumine on sama, mis teise inimese ukse- (kapi-, sahtli-, auto- vms.) luku muukimine või mahamurdmine. seda te ju ei tee, eksole ju?
moderaatorid on seisukohal, et seaduserikkumist selles foorumis ei propageeri.
ei saanud aru? ok, ma räägin kaks korda ja hästi aeglaselt.
- teadmine iseenesest kuidas lukk ehitatud on, millised on tema nõrgad kohad ning kuidas seda lõhkuda, ei ole ebaseaduslik.
- selle teadmise kasutamine võõra luku lõhkumiseks on ebaseaduslik.
- isegi kui uks lukus ei ole, omaniku loata sisenemine on ebaseaduslik.
kahjuks on eriti popp arvamus, et viimases punktis kirjeldatud tegevuses justkui ei olekski midagi paha.
<!--QuoteBegin-vill147@Oct 2 2004, 00:47
Samas ma olen 100% kindel, et mingit illegaalset softi on neil ka enda arvutis.[/quote]
neid inimesi, kel arvutis ainult linux ja vaba tarkvara, on rohkem, kui sa ette kujutada oskad.GSM: 5039624
Comment
- isiklikus arvutis või omaniku loal võid paroole lõhkuda palju tahad. tehnilisi vahendeid on selleks hulgim ning loll on see, kes neid googlest üles ei leia.
-
Ma ka ei mõista, miks on vaja võõrasse arvutisse sisse muukida ja ümberkorraldusi teha. Aga kui sa arvad, et nii on hea siis miks sa (arvatavasti) võitled Ad-awarega saastvara vastu või mingi antiviirusega viiruste vastu? Nimetet proged ju ka tulevad ainult sinu masinasse, nuhivad natuke, keeravad ehk mõne asja tuksi, teevad masina vastikult aeglaseks jne. Ja sel juhul pole ju paha ka asjaolu et mõni viirus su andmeid hävitab...??? Täiesti ebademokraatlik lähenemine ja vabaduste piiramine....- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment