Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tool vibreerivaks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tool vibreerivaks

Tuli selline mõte: Olete ju mänginud playsataionit jah? ja see puldi vibra mull ikka nii väga meeldib et mõtlesin et teeks oma toolile sellise "upgrade" et paneks kah vibreerima madalate helide peale
    Ise mõtlesin et oleks teostatav kui mingi aparatuuri paneks mis madalad helid välja sõelub, siis võimendab nii et kui mul tooli all vibra mootor siis tool väriseb!

tahaks küsida sellist et kas on juba midagi sellist välja mõeldud?
    kuidas kutsutakse tehnika keeles vibramootoreid?
    palju maksaks?
    kuidas kutsutakse helisageduse eraldajaid?

thx
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

http://members.brabant.chello.nl/~c....p/VibChair.htm

samuti võiks ju proovida madalsagedusvõimendi väljundisse panna lineaarmootorid mis on kinnitatud vedrude külge.

Comment

Originally posted by Hazar+Sep 20 2004, 19:37--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hazar &#064; Sep 20 2004, 19:37)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>kuidas kutsutakse tehnika keeles vibramootoreid?
      palju maksaks?[/b]

vibramootor on tavaline mootor, mille võlli otsa on pandud ekstsentrik.

<!--QuoteBegin-Hazar
      @Sep 20 2004, 19:37
      kuidas kutsutakse helisageduse eraldajaid?
      [/quote]
      helisageduse eraldaja on "filter".
      GSM: 5039624

Comment

tehtud, proovitud, töötab
        arutatud sai foorumis ka
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

oh vahva&#33; aga ma vist lugesin koolis kuskilt et sagedused 1-23 on inimesele kahjulikud
          ajan ma jama?

EDIT: on kellegil sellist suuremat sorti elementi müüa?
          <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

vibratsioon on tõesti inimestele kahjulik. olen isegi kogenud seda (niimõnigi suvi traktoriroolis veedetud). õnneks vibratsioontõbe veel pole saanud..

Comment

tervise seisukohalt on eriti ohtlik 8-12 Hz vibratsioon, hallukad jne hakkavad tekkima.
              -

Comment

aga kui tugev see olema peab ma võin ju ka tooni generaaturist lasta 8 hz häält pole nagu hullu midagi

Comment

ega see sagedus vibratsiooni puhul üksi miskit ei tee detsibillid on need asjad mis kurja tegema hakkavad.. vist oli see number 100 dB millest loetakse juba kahjustavaks (ikka infraheli piirimail).. aga no koduste kõlaritega sellist võnget juba ei tekkita.

Comment

mõnel inimesel hakkas 8 hz peale kõrvast verd jooksma

Comment

mul on kodus king audio 10&#39;&#39; ( ilma mingisuguse filtrita) sony muusikakeskuse taga + veel hercules 2,1 seeria kõlarid ja mu naaber arvab et tekib mingi ohtlik infraheli jnejne ja räägib et tta muidu väga rahulik inimene aga siis kui kuuleb minu madalat muusikat siis läheb närviliseks ja võib isegi füüsiliselt kallale tungida..<- tema räägib nii. ja hiljuti oligi case kui ta tungis mu korterisse ja hakkas laamendama ja süsteemi lammutama, (politeseisse ei läinud ja esialgu lahendasime asja ära muidu saadab koguaeg ähvardavaid sõnumeid ja e kirju ) kusjuurees kuulasin siis herculesega. nüüd ta lubaaski ära mõõta palju neid detsibille siin on.. ma ei usu elusses et siin saab midagi kahjulikku olla ja või on see siiski võimalik. ta elab minu peal ülakorteris täpselt ja arvab et läbi betoonseinade muutub heli veel madalamaks.. võib see nii olla?
                      KA 10&quot; minu audio

Comment

kasuta katsetamiseks bassikõlarit.mul on üks kõlar tabureti asemel,mõnedel sagedustel on seal väga ebameeldiv istuda.kui natuke oled proovinud, siis läheb sellise tooli omamise soov üle.

Comment

Betoonelamutes tõesti võivad bassid võimenduda. Ja teise korterisse leviv tümakas on tõesti meeletult vastik. Nii et kui sa teistest inimestest vähegi hoolid, siis alla 32 Hz keera maha. Või otsi endale individuaalmaja. Kahjulik ei tohiks olla, kuid jube ebamugav. Valik on muidugi sinu teha. Kuid su naaber ei tahaks ma küll olla. Jutt pole hirmutamiseks-õpetamiseks, lihtsalt enda kogemused...

Comment

põmst võin ma ju kuulata kuni kella 7 - 11 ja ta ei saa mulle midagi teha. lihtsalt ta arvab et mul tuleb siit mingeid kahjulikke infrahelisid ja et ma ei tohiks kuulata..
                            KA 10&quot; minu audio

Comment

King Audio kohta ei oska arvata, aga mingid herculese arvutikõllid ei tohiks IMHO mingeid üle mõistuse hulle detsibelle küll sünnitada Endal ka Hercules 2.1 ja tihti müristan päris koledalt aga alumine naaber pole siiani midagi öelnud, kuigi olen temaga mitu korda kokku juhtunud Vanade vene 6AC2 kõllide kasutamise ajal oli tal küll vahepeal ütlemist h34r:
                              Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Working...
                              X