Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
XP-ga saab partitsioone teha küll, aga seal kaotab jah mälu!
Mul 200GB kõvaketad ja XP lasi teha ainult kokku partitsoonidega 160GB!
Aga et saaks kasutada kogu mälu, kasutasin part.exe-t. Part.exe mahub flopile, sellega saab teha erinevaid partitsioone, ka linuxile sobivaid! Enivei tõhus abimees!
Algseades XP ei närigi läbi 200Gb ketast ilma et ei poolitaks kui siiski, jama sellega küllalt olnud, SP1 peab peal olema või siis vähemalt üks pisike update.
Mis mõttes kaotab mälu? minu arust just võidab kiiruses (sry kui valesti aru sain) Ai lihtsalt selles et adresseeringud lähevad lühemaks.
Ma mõtlesingi, et kui lihtsalt proovida XP-ga teha 200-sel partitsioone, siis algul ei näita ta 200, vaid 160. Ja et ta näitaks kogu mälu, on tükk jamamist!
XP'ga saab partitsioone teha küll. control panel->administrative tools->computer management. Sealt disk management. Ja hakka aga parte tegema
Part magicul võimalusi muidugi rohkem...
(kui midagi topelt läx siis sorry, ei viitsinud kogu teemat läbi lugeda)
160 on kuidagi pisike jah ... 200Gb kettal peaks umbes 14Gb adresseeringuteks minema aga no see oleneb kas on palju väikseid faile või vähem aga samas mahus suuremamahulisi faile .. veic segaselt sai nüüd ... <_<
Pole 200GB kettaga proovinud, aga peaks saama nii, et algul teha winnile ca 2 parti ja ülejäänud ala jätta 'unpartitioned space'. Kui XP peal, siis OS saab ülejäänud ala partitsioneerimisega paremini hakkama.
Pole 200GB kettaga proovinud, aga peaks saama nii, et algul teha winnile ca 2 parti ja ülejäänud ala jätta 'unpartitioned space'. Kui XP peal, siis OS saab ülejäänud ala partitsioneerimisega paremini hakkama.
Tglt loogiliselt võttes peaks see võimalik olema.
Peaks piisama ka näiteks ühes väiksemast partitsioonist ja siis ülejäänud teha hiljem.
Ma võiks proovida, aga selle 200-ga läheb kaua aega ja mul see asju täis! B)
Comment