Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Alan loves sally

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Alan loves sally

Nonii, mul nüüd selline asi mis kangesti hulluks ajada tahab, jube! pean psühiaatri juurde minema....asi selles et ükskõik mida ma teen: survan netis, mängin või vaatan filme kargab iga natukese aja tagant välja veider roosa tekstike "Alan loves Sally" igast märkidage, jube - olen proovinud: mõlemad kettad puhtaks, igast spyware/viirusepritsiga üle käimist, algformaat(paiskab ketta segi, midagi ei jäta) ja ikka kuskilt tuleb "Alan loves Sally" aidake kallis rahvas
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

äkki mingi järgmine messengeri service exploit? kontrollpaneelist sai services(teenused) alt messenger&#39;i panna disable peale ja sellega lõppevad paljud jamad ära.
    Kas oma winduuzi oled ikka ära uuendanud? Kasulik oleks alla tõmmata kõige uuem sp (näiteks xp puhul sp2) ja see kuskile näiteks plaadile kõrvale panna. Siis installi winduuz nii, et ei ole võrku taga ja ära enne võrku taha pane, kui sp on peal. Järgmine samm oleks kohe windows update.

Comment

Kahtlen, et itaalia keel selge on, aga siin vist sama probla.

Comment

Kui muud ei aita, lase HDD uuesti tühjaks, tiri võrgukaabel välja, lase windooza uuesti peale + tulemüür ja viirusetõrje ja ühenda võrgukaabel tagasi. (aitab, kui sul on otseühendus või jagatud ühendus). Sest sel ajal, kui sa oma viirusetõrjet alles installeerid, on juba viirused masina kallal. SP2 on kahtlane, võib tuua rohkem kahju kui kasu.

Comment

Otsi netist:
          SpyBot
          AdAware

Comment

proble ongi selles et kirjeldatu juba läbi proovitud ma kahtlustan juba et mingi viro end biosisse last :angry:
            <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Working...
            X