Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Compact Flash, kõvaketas, PCMCIA

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Compact Flash, kõvaketas, PCMCIA

Kõik ilmselt teavad et Compact flash mälukaarti saab lihtsa adaptri abil
    pista PCMCIA pessa. Natuke vähem inimesi teab et seda sama CF mälikaarti
    saab veel lihtsama yleminekuga pista IDE pessa, kus CF käitub tavalise
    kõvakettana. Kas äkki saab siis pista ka kõvaketast PCMCIA pessa sama lihtsa
    yleminekuga ?

nii palju kui ma sellega tegelesin (vist mingi aastat 3 tagasi, vanade läpakatega, siis ma sain, aga nad ei töötand vist kõvaketastena [või ma ei osand lihtsalt õieti konfida :P] vaid mingi välise mäluseadmena või cd romi sarnase asjana.. ei mäleta hästi, aga sa proovi, ja anna tulemustest teada kah

Comment

Originally posted by saajatz@Sep 25 2004, 16:02
      nii palju kui ma sellega tegelesin (vist mingi aastat 3 tagasi, vanade läpakatega, siis ma sain, aga nad ei töötand vist kõvaketastena [või ma ei osand lihtsalt õieti konfida :P] vaid mingi välise mäluseadmena või cd romi sarnase asjana.. ei mäleta hästi, aga sa proovi, ja anna tulemustest teada kah
      Oluline polegi ,et ta oleks op systeemi (win) jaoks just kõvaketas, piisab ka kui esineks suvalise mälu seadmena, kuhu saaks palju toredaid asju salvestada Ega sul miskeid skeeme või neti linke vms alles pole ?

Comment

Natuke vähem inimesi teab et seda sama CF mälikaarti
        saab veel lihtsama yleminekuga pista IDE pessa
        Tore oleks skeemi näha, tahaks täitsa proovida.
        Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Comment

Originally posted by video@Sep 25 2004, 18:08
          Natuke vähem inimesi teab et seda sama CF mälikaarti
          saab veel lihtsama yleminekuga pista IDE pessa
          Tore oleks skeemi näha, tahaks täitsa proovida.
          Skeem väga lihtne. Elektroonikat on ainult niipalju kui toite stabiliseerimiseks, yhejoonud otsad lähevad otse CF'ist IDE pessa, ilma täiendava elektroonikata. Skeemi kahjuks pole, on ainult paar adaptrit mills abil saab siukest trikki teha. Hästi varustatud arvutipoodidest saab neid paari soti eest osta.

Comment

Hästi varustatud arvutipoodidest saab neid paari soti eest osta
            Sellest oligi vaja pääseda.
            Kujutasin ette nii: Võta üks ide juhe, teise otsa joodame selle pistiku mis ühtib CF kaardiga, toide 5v lase sinna jne ja valma...

Kui ostma hakata siis on ju lihtsam osta see valmis tükk kuhu pistad eri kaarte.
            Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Comment

Lugesin ka kunagi venelaste ajakiri-saidilt nag.ru (soovitan kõigile), kuidas sealsed mehed aretasid seda cf->ide üleminekut.

Igatahes guugel mäletab:
              http://www.openhardware.ru/modules/arms/vi...t&idx=30&page=1

Comment

Originally posted by digital@Sep 27 2004, 19:05
                Lugesin ka kunagi venelaste ajakiri-saidilt nag.ru (soovitan kõigile), kuidas sealsed mehed aretasid seda cf->ide üleminekut.

Igatahes guugel mäletab:
                http://www.openhardware.ru/modules/arms/vi...t&idx=30&page=1
                cf->ide on olemas, vaja oleks just vastupidi ide-> cf (pcmcia). Aga noh eks tuleb siis lihtsalt cf->ide adaptrit revers engineerida.

Comment

Working...
                X