Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

küsimus seoses mäluga(RAM)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

küsimus seoses mäluga(RAM)

terv
    mu arvuti emaplaat lubab kuni 2GB mälu
    originaalis oli aga 256SDRAM
    tahaks panna edaspidi juurde aga sellega seoses tekkis probleem emaplaadil on 2 siini kuhu saab mälu panna nt kui ma panen 2x512 ning pärast tahan juurde panna kuidas ma siis saan??
    arvuti on fujitsu siemens scaleo 600
    siis tekkis veel üks kysimus et kui mul on mälu SDRAM ja ma tahaks panna DDRAM
    kas neil on midagi ka vahet??

Kui emaplaat lubab 2GB, siis võid ju 2x1GB panna. Slotte "juurde aretada" justkui ei saa .
    SDRAM ja DDRAM pole omavahel vahetatavad...slotid on erinevad. Googlest saab infot, missugused erinevused on.

Comment

Originally posted by bls@Sep 26 2004, 19:05
      ... mu arvuti emaplaat lubab kuni 2GB mälu originaalis oli aga 256SDRAM
      tahaks panna edaspidi juurde aga sellega seoses tekkis probleem ...
      Kindlam oleks vaadata tootja lehelt, missuguseid mälusid sinu mobo toetab. Vahel loetletekse isegi sobivad margid. Siis jääb ainult valida rahakotile sobiv.

Comment

Originally posted by saformo+Sep 27 2004, 14:01--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (saformo @ Sep 27 2004, 14:01)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-bls@Sep 26 2004, 19:05
        ... mu arvuti emaplaat lubab kuni 2GB mälu originaalis oli aga 256SDRAM
        tahaks panna edaspidi juurde aga sellega seoses tekkis probleem ...
        Kindlam oleks vaadata tootja lehelt, missuguseid mälusid sinu mobo toetab. Vahel loetletekse isegi sobivad margid. Siis jääb ainult valida rahakotile sobiv. [/b][/quote]
        tänud

Comment

olemas peaks olema ka nn. pesa jagajad, olen kuulnud, et prosele on selline asi olemas.
          tel 53729764

Comment

Working...
          X