Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

n-vidia geforse videodriveri uuendus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

n-vidia geforse videodriveri uuendus

viga selline,et telekasse ei taha filme näidata,desktopi pilt tuleb,muusikavideod ka,aga filmi ei näita mediapleieril ja bs pleieril on filmi vaatamisel tühi ruut tv ekraanil,full screen ka tühi,monitoril kõik norm. panin siis tv videokaardi seadete alt "full screen device-ks",nüüd siis,kui film panna siis lööb tv pildi full screen peale ja näitab pilti,aga subtiitreid tv ikka ei näita,monitoril kõik ok, video driver on eelmine nädal uuendatud,ennem kõik toimis.
    kas keegi oskab midagi head soovitada?kas annab sellega üldse midagi teha??

Filmi ei näita sellepäras et puudub "video overlay" teleka väljundisse. GeForcet eriti ei tunne, aga see "full screen device" peaks tähendama "primary display"...sinna joonistatakse see video overlay alati.
    Kui pleieril (optons all) võimalus "draw subtitles on overlay surface", siis proovi seda.

Comment

Mul endal kah Geforce2 TV väljundiga. Kuna ei saanud Nfs i 98 all käima, siis kõige lõpuks sai readme.txt loetud, kus soovitati uued draiverid tõmmata. See tehtud siis nüüd näitab ta kõike mis kuvaril on TVs. nViewModes all peab olema "Clone"
      ja displey pair peab olema "Analog Display + TV", seal kandis pead mässama. Muide mul BSplayerit käivitades ütleb "Overlay failed" kuid seal tuleb vaid OK öelda ja kõik.
      Võib olla on sul TV settingud valed, pole PAL B või midagi.

Üks asi veel. Uued draiverid tõmba NVIDIAST !!!!!. Mul ei läinud originaal draiveritega
      kuvar enam tööle kui WIN oli ta säästu resiimi lülitanud.
      Maailm oleks puhas ja süüta
      kui poleks õllejogurtit
      - Õ.Õ.

Comment

aitäh teile
        sain korda selle jama

Comment

Working...
        X