Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tööd koju kaasa-teema lukku

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tööd koju kaasa-teema lukku

oleks tarvis tööarvutis olevad failid aegajalt kodusesse kopeerida et saaks ka kodus tööd teha.Ülemus on koi ja laptopi osta mulle ei taha.Omal tekkis mõte et äkki riputaks oma failid kuskile netti ülesse ja siis kodu saaks need alla tõmmata.Hetkel jooksen töö ja kodu vahet väike kõvaketas näpus.Kuna ise mingit lehekülge küll teha ei oska siis ehk keegi oskab nõu anda millist programmi oleks mõtet alustuseks kasutada?Ja kus saaks lehekülje teha, et oma asjad sinna üles riputada.
    Rumal küsimus ehk aga ärge kohe näkku lööge.
    Tänud ette

Kunagi kasutasin samaks otstarbeks e-posti. Nüüd aga mälupulka - ei mingeid jamasid serveritega!
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

nojah aga natuke liiga suured on ja natuke liiga palju neid et meiliga iga õhtu saatma hakata.kodus pole ühendus ka nii kiire.olen proovinud aga jube kaua tuleb see meil sedasi.meile saata ikkagi oskan.seda poleks hakanud ju küsimagi...

Comment

Aga tööl mingi server on? Sideks kasuta kasvõi Putty-nimelist proget. Või Telnet-i.
        Kui tahad teha kodukat, pead oma "kodukataloogi" moodustama kataloogi "public_html", annab talle lugemisõigused ja moodusta index.html-fail. Viimasesse kirjutad lingid oma failidele.
        Parem oleks siiski ilma html-ita hakkama saada.

Igasugu hottidel jms. teenusepakkujatel on enamasti kaasa anda mingi kogus serveriruumi. Sinna saad oma parooliga sisse ja kasvõi tollesama Putty-ga faile üles saata. Kodus laed nad samamoodi alla.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

räägi bossiga äkki teeb nii et sinu stuff on serveriga jagatud ja sinu passiga ligipääestav siis kodus tirid näiteks wsftpga täiskiirusel alla

Protsess siuke: jätad kuju minnes tööarvuti tööle, kodus käivitad wsftp, paned passi, nime ja serveri IP, tirid ja valmis

kuigi jah usb pulk tundub mulle kõige lihtsam ja parem lahendus
          <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Tee ntx. zone&#39;i konto(25 mega) ja lükka oma failid sinna(kui home kataloogi paned saad juurde sisse logides või ainult täpset faili path&#39;i teades), lihtsam aga alamkataloogi(veidi ebaturvalisem), siis saad directory listingu ette ilusti, pärast kodus tõmbad ftp&#39;ga või kasvõi brauseriga läbi http alla. Mingit veebilehte pole mõtet vorpida ja sinna koguaeg linke lisada oma faili asukoha aadressidega.
            Siis on veel VPN&#39;i kasutamise võimalus.. või remote administratoriga töömasina ekspluateerimine.

Comment

Originally posted by 24hsebija@Sep 27 2004, 22:01
              oleks tarvis tööarvutis olevad failid aegajalt kodusesse kopeerida et saaks ka kodus tööd teha.Ülemus on koi ja laptopi osta mulle ei taha.Omal tekkis mõte et äkki riputaks oma failid kuskile netti ülesse ja siis kodu saaks need alla tõmmata...
              oled sa muide ülemusega konsulteerinud sellel teemal, mis siis saab, kui ka mõni kõrvaline inimene nendele netis rippuvatele tööarvuti-failidele ligi pääseb?

mälupulk on ainuõige vahend selliseks transaks. kiire ja väikesegabariidiline.
              ei karda põrutust nagu vint ega kriimustamist nagu cd-rw.
              ühendamiseks ei ole vaja masinat välja lülitada ega lahti kruvida.

64MB pulk maksab tänapäeval närused paarsada krooni ja sinna peale mahub ära ka kõige usinama töötaja "my documents".

muidugi, kui "kodus töö tegemine" seisneb hoopiski mängude või filmide transamises, siis võib sellest väheks jääda... aga sellest polnud ju juttu.
              GSM: 5039624

Comment

Oled sa naisega kah konsulteerinud, mis saab siis kui sa iga õhtu pingeliselt töötad, ning naisega yldse ei tegele ?

Comment

Nii.Lahendus asjale siis nüüd selline, et kui üritasin ülemusele asja selgitada,siis kuulas ta mind ilusti ära.Küsis vaid,kas kuidagi lihtsamini ei saaks?Ma muidugi vihjasin, et kui läppar oleks, siis poleks seda jama üldse vaja
                  Ühesõnaga käisin täna hommikul poes välja valimas ja neljapäevaks peaksin kätte saama.
                  Ja ka naine on rahul.Vähemalt ei istu ma õhtul kaua tööl...

Comment

tohib küsida mis firmas ja mis ametikoht, et nii hea ülemus? või oled iseenda boss? :lol:

Comment

Igaks juhuks ma firmat küll ei nimeta.Äkki ülemus ka loeb seda foorumit ja võtab mu uue läppari ära&#33; Mine sa isahane tea...
                      Aga asi lihtsalt selles, et ta ikka tükk vanainimest juba ja ei jaga sellest arvutivärgist eriti.Nö usaldab mind pimesi ( aga ainult sellel teemal).

Comment

mina kasutan www.spymac.com -i teenust. Tasuta,, lubab 1Giga ruumi e-mailide jaoks. Muidugi mingi 5 megase asja ülesse saatmine võtab aega. Aga tabelid, dokumendid,,,jms kraam läheb ruttu.
                        Oht on muidugi see, et 1-lt maalt võib hakata teenusepakkuja (spymac) raha tahtma saada selle eest. Siis paar korda hoiatab ja paneb asja lukku.
                        Mingi aeg kasutasin ka hoti intranetti, kuid kui seal tehti viimane muudatus,,,siis kadusid kõik mu asjad....irw. Hea, et midagi olulist ei olnud. Pealegi mulle tundub, et elion hoab kõvasti raha kokku,,,ja see portaal on seetõttu õnnetus olukorras.
                        Aga kui sa mingite 10 megaste asjade jaoks said ülemuse käest läppari----siis on see ju super&#33;&#33;&#33;

Comment

Originally posted by vill147@Oct 9 2004, 22:33
                          ...Aga kui sa mingite 10 megaste asjade jaoks said ülemuse käest läppari----siis on see ju super&#33;&#33;&#33;
                          maitseasi.

nüüd on 24h sebijal üks paari-kolmekilone kohver mida ta peab kaasas tassima, peale selle valvama, et maha ei kukuks, keegi peale ei istuks või ära ei varastaks ning veel oma nahaga selle eest vastutama ka...

kui mul on valida, kas lihtsalt failide edasi-tagasi tassimiseks võtta kaasa mälupulk või lapakas (mõlemad on mul olemas), siis mina isiklikult pistan pulga taskusse.

mitte et mul midagi lapaka vastu oleks - õige asi õiges kohas.
                          GSM: 5039624

Comment

Working...
                          X