Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Samsungi kõvaketas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Samsungi kõvaketas

Mul tekkis probleem kõvakettaga. Nimelt peale uue kõvaketta viimist vanale arvutile ei lugenud see sealt midagi välja. Hiljem asetasin uue kõvaketta algsele arvutile tagasi, kuid nüüd ei loe ka sealt midagi välja. Vaatasin BIOS-ist et kõik on korras. Leiab mõlemal arvutil primary IDE masteriks Samsungi HDD, kuid info lugemisel jääbki lugema. Ekraanile jääb tekst "Loading OS ..." või "Verifying pool data ...". Kahtlustan et võib-olla on kõvaketas põrutada saanud. Kas keegi oskab midagi täpsemalt öelda või teab kuidas asi jälle korda saaks. 40GB infost on kahju loobuda.

Äkki keeras OSi kuidagi tuksi? Mul umbes sama jama juhtunud..see oli küll vist 40MB ketas aga ikkagi samsung Muidugi teinekord oli ka nii, et kõva välja võtmisel ja tagasi panekul mingit põrutust eiolnud, aga ketas kaput. (jälle 40MB)

Comment

võta see ketas,pane mõnele uuele arvutile lisakettaks(slave),tee full formaat ja lase kodus uuesti winduuz või mõni teine OS peale.
      ühele arvutile installitud os-iga ketas ei hakka teise arvuti taga tööle (on ka erandeid)
      vaata,et ühenduspesas ikka kõik jalad alles!

Comment

mul oli sarnane teema ja noh mul ei aidand muu kui format ja uus win... mingi imeliku dosi progrega sain enne failid kätte aga need olik kõik mingite napakate numbrikombinatsiooni nimedega folderites
        <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Kui sa veel formatit pole teinud, siis vaata IDE pistikut hoolikalt. Samsungi klemmid on tuntud oma nõrkuse poolest ja võivad kaabli paigaldamisel pesast tahapoole nihkuda, isegi murduda. Kruvikeeraja, näpitsad, jootekolb, super-attack abix.
          Džinni kristalli sisse tagasi ei pane

Comment

Working...
          X