Huvitav, kas Briti sõjalaevad oma XP-dele saavad uuendusi veel, või on nad moodsama asja peale kolinud?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Windows 7-lt üleminek Windows 11-le, mis muudatused ees ootavad?
Collapse
X
-
Vaatame uuesti teema algust:
Esmalt postitatud Spalis poolt Vaata postitustKuna enam ei saa Windows 7'ga ID-kaardiga pangatehinguid teha , pean üle minema ...
Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
-
Mina olen seda meelt, et selliste oluliste teenuste puhul peaks olema vähemalt kaks erinevat autentimisvõimalust. Kui üks tõrgub, siis ehk teine toimib.
ID-kaardi ja SmartID toimimist tagab küll sama ettevõte, aga ehk on tegu siiski eraldatud asjadega. Loodetavasti.
Vähemasti brauserite vimkadest saab SmartId-ga mööda.
Comment
-
Sain oma murele lahenduse . Ikkagi tuli intalleerida Win 11 Pro . Toon arvuti koju , uus Firefox ja DigiDoc peale , kõik töötab .
Tuleb järgmine kuu , uued maksed ja mis ei tööta . . . Kurja , mul tulid kohe teatud venekeelsed sõnad meelde .
No , aga tuli ju uus Edge nimeline veebilehitseja kaasa . See jääb mõtlema , panga interneti lehekülge näeb küll aga edasi
jääbki mõtlema . Järgmine katsetus oli veebilehitseja Chrome . Nüüd tabasin märki , kõik töötab nagu vaja .
Võibolla oleks Chrome ka Win 7'me all tööle saanud aga hiljem ikka täiendusi 7'me Chrome'le ei tule .
Comment
-
Esmalt postitatud tcumen poolt Vaata postitustOn sel W2000-l praktilist kasutust ka või lihtsalt nostalgiaks?
Tuleb tunnistada, et veebi lehitseda temaga ei plaani.
Comment
-
Esmalt postitatud a1 poolt Vaata postitustEi teagi, kas teda täna kohtvõrgus või siis ka väljaspoole näidata on eriti hea mõte.
Tuleb tunnistada, et veebi lehitseda temaga ei plaani.
ühendus läbi selle karbi ja ei tohiks probleeme olla.
Comment
-
Esmalt postitatud vanakool pooltKõikidele 7, 8. 8.1 kasutajatele - On olemas Supermium - Chrome 119 kloonEsmalt postitatud tcumen poolt Vaata postitustOn sel W2000-l praktilist kasutust ka
Comment
-
noh nutimobladel pole juba eos midagi sellist, mis nõuaks vanade süsteemide käigus hoidmist.
endal on üks win7 käigus just ühe helikaardi pärast, mida on kaunis kallis asendada. kehvemate kasutus võimalustega rauda selle asemele nagu ei taha ja normaalsete asenduste hinnad kipuvad olema 2k ja rohkem raha. ja normaalsete hindadega asendused on discontinued.
kas see ei pane mõtlema, et hoiaks vana süsteemi käigus nii kaua, kui vähegi võimalik?viimati muutis kasutaja olavsu1; 02 January 2024, 12:09.
Comment
-
Esmalt postitatud vanemleitnant poolt Vaata postitustSellised erivajadused muidugi ja selleks on ilmselt teine arvuti ka, aga ma saan aru et siin tahetakse tavakasutuses ja internetis vägisi Win7 või XP hoida, digiallkirju anda jms.
Vanasti kui ID kaart jupsis sai Estobuntu "prooviversioon" USB pulgalt käima lastud ja ülekanded niimoodi ära tehtud. Kahjuks see projekt on lõppenud ja see lahendus enam ei toimi.viimati muutis kasutaja Matis; 04 January 2024, 20:56.Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Comment
Comment