Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

jama netiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jama netiga

nett kaob ära aga võrk töötab kui olen mingi "teatud " aja netis (püsiyhendus on)siis kaob nett ära aga kohalik võrk j22b tööle ja samal ajal samas võrgus on teistel arvutitel nett iusti olemas

asi võib olla tarkvaraline ?
    >>>>>>>>>>>>&g t;Foorum <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<

Reset ruuterile ja/või kaabelmodemile? Mul käitub vahest samamoodi. Starman.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

mul ka kui teed modemile resu tuleb hetkeks tagasi ja yhendus on elion adsl kodutöö vanasti ei oled seda jama kas asi võib olla tarkvaraline st viirused coocked spyware midagi sellist
      >>>>>>>>>>>>&g t;Foorum <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<

Comment

Igasugu virusoidid üritavad netti enda huvides kasutada aga mitte ärra kaotada...
        Uuri msconfigi ja taskmanageri abil, mis protsessid masinas k´jooksevad - ehk hakkab sealt midagi silma.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

odavad ruutrid ma pakuks nt: mingil tüübil oli 200EEK canyoni ruut ja see lambist viskas ühendust nii kus tahtis ja pinises kah veel
          <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Originally posted by thx@Oct 4 2004, 08:36
            nett kaob ära aga võrk töötab ... ja samal ajal samas võrgus on teistel arvutitel nett iusti olemas
            Kontrolliksin esmalt PC kaabeldust (ruuter on ju korras).

Comment

tegu on trend neti ruuteriga 5 porti ja juhe on korras
              ;S:S
              &gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&g t;Foorum &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&l t;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Comment

Kui koguaeg kaob ära sama masina nett, siis on asi kahtlane...
                Siis, kui netti ei ole, püüa pingida ruutrit. Kui see ei vasta, siis on mingi jama etherneti tasemel tõenäoliselt. Samas võib ka kala olla selles masinas, näiteks dhcp kliendis vms. Kui masinatel on võrgukaardid, siis võid proovida omavahel kahel masinal kaarte ringi vahetada ja vaadata, kas viga ka kandub edasi.

Comment

integreeritud võrk 10/100 ja ruuter töötab sewst kui mul ei oleneti teistel on
                  &gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&g t;Foorum &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&l t;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Comment

Working...
                  X