Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

VRAM suurendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

VRAM suurendamine

olen näinu youtubist videoid kus integreeritud videomälu protsessoril on võimalik suurendada register editor abil, kas see on ka reaalselt võimalik? olen proovinud paari video järgi tegutseda aga miski ei muutu.

Ma olen ka tuubist vaadanud igiliikurite valmistajaid. Ja tundub täitsa reaalne. Kas ma seepärast hakkan ka ise proovima? Ei. Filmitrikke tehakse juba väga kaua, aga see on lihtsalt üks kunsti liike; see on meelelahutus.
    Head susserdamist !

Comment

Registriga kindlasti ei saa, vbolla on mingid häkkerid BIOSi muutnud vastavalt ning seejärel on võimalik rohkem mälu VRAMile anda. Näiteks, näib et adapteriga M2 SSDkettalt buutimiseks BIOSe modifitseeritakse. Aga enne kui BIOSi kallale minna, soovitan tagavara koopiaga BIOSi kivi vaadata.
      Maailm oleks puhas ja süüta
      kui poleks õllejogurtit
      - Õ.Õ.

Comment

Suurendada saad vaid siis kui on seade millel on plaadil rohkem mälu kuid odavamalt ostetud ja osa mälu on lukustatud. Kui ikka plaadil tegelikult rohkem mälu ei ole siis suurendades rikud seadme ära. Seega pead teadma palju rohkem infot oma seadme kohta, asi ei ole üldine kõikidele seadmetele.

Comment

Working...
        X