Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

jama kausta avamisega

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jama kausta avamisega

jama seisneb selles et kui lähen minu arvuti kausta ning tahan avada kas flopit c ketast või cd siis tleb ette search tab :huh:
    mis jama on
    olen proovinud folder optionist häkkida aga ei andnud tulemust
    opsys on xp
    viskab juba kergelt kopa ette, et nii kui avad c ketta(teed hiirega 2 klõpsu) viskab ette otsingu
    paned parema hiire klahviga valikud ja kõige esimene on search ja siis on alles open ja explore
    peax äkki olema open explore jne
    oskab keegi nõu anda milles probla seisneb B)

võta kuidagi mingi kaust lahti... ei tohi olla mingi ketta juurikas. Siis tools-> options -> file types. loendist otsid üles tüübid folder ja file folder, nendel vajutad advanced ja set as default paned openi või explore esimeseks valikuks.

Comment

Vii parem Windows Exploreri ikoon desktopile, klõpsi parempoolsega, vali Properties, seal veendu, et Target lahtris oleks:
      %System Root%\explorer.exe/n,/e,C:\
      Nii avaneb su ikoonile klõpsides just see ketas oma kataloogidega, mis vaja...antud juhul siis C:\

Comment

control panel->system->advanced->performance->(o)adjust for best performance saad igast stuffist lahti
        <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Originally posted by sebastian@Oct 8 2004, 00:03
          Vii parem Windows Exploreri ikoon desktopile, klõpsi parempoolsega, vali Properties, seal veendu, et Target lahtris oleks:
          %System Root%&#092;explorer.exe/n,/e,C:&#092;
          vot ta ei luba mul seda teha ütleb et on in valid ja path and file name are correct

Comment

Vaata, kas C:&#092;winnt&#092;explorer.exe on olemas, kui pole, siis vii sinna. %System Root% on XP puhul &#092;winnt&#092;...ja asub kettal kuhu XP installisid.

Comment

explorer.exe on olemas
              "%System Root% on XP puhul &#092;winnt&#092;...ja asub kettal kuhu XP installisid. "
              mis ma pean panema %System Root%-i asemel &#092;winnt&#092; või?
              mul on praegu niimodi-%SystemRoot%&#092;explorer.exe
              kuidas ma peaksin siis panema
              %System Root%&#092;explorer.exe/n,/e,C:&#092;
              nii ta rzk ei luba panna

Comment

%systemroot% on tavaliselt C:&#092;windows
                minu masin küll vähemalt oskab seda ise asendada... kirjuta näiteks command prompt&#39;i echo %systemroot% ja masin vastab sulle.

Comment

Pisike veaparandus .

%SystemRoot%&#092;explorer.exe /n,/e,C:&#092;

Pane tähele tühikut pärast explorer.exe &#33;

Start in lahtris peab olema %HOMEDRIVE%%HOMEPATH% ilma tühikuteta.

PS. System Root on tavaliselt Win 95/98 puhul C:&#092;Windows
                  Win2000 ja XP-l on see C:&#092;WINNT, kui asi ikka C-kettale installitud.

Comment

no nüüd täitsa funkab kui tühik vahel on
                    sellega siis ühel pool
                    nii aga kui ma avan nt c ketta siis avaneb uus aken, kuigi peaks avanema samas
                    mul on pandud nii et avaneb samas aknas
                    kas ma pean veel midagi ära muutma et see ka õieti hakkaks tööle

Comment

Originally posted by sebastian@Oct 9 2004, 22:40
                      ... PS. System Root on tavaliselt Win 95/98 puhul C:&#092;Windows, Win2000 ja XP-l on see C:&#092;WINNT, kui asi ikka C-kettale installitud.
                      XP Pro puhul on %systemroot% ikka ka C:&#092;Windows.

Comment

winnt&#39;l ja win2k&#39;l on systemroot c:&#092;winnt, ülejäänutel c:&#092;windows.

Comment

Originally posted by bls@Oct 9 2004, 22:39
                          nii aga kui ma avan nt c ketta siis avaneb uus aken, kuigi peaks avanema samas
                          mul on pandud nii et avaneb samas aknas
                          kas ma pean veel midagi ära muutma et see ka õieti hakkaks tööle
                          mul oli ka sama jama, et kaust ei avanenud samas aknas, kuigi oleks pidanud.
                          netis kolades jäi mingi registri batch ette, mis mul kuskil ka peaks olema.
                          kui leian, annan teada
                          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                          X