Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

telekakaartil pilt on heli pole

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

telekakaartil pilt on heli pole

Nii siis sellise raske juhtumiga telekakaart mul asi on aastast 96 ja selle aja piale on arvatavasti ka standardid muutunud vms. Tuttav rääkis , et ennevanasti olevat olnud pilt ja heli omavahel nihkes 6,5 Mhz ja tänapäevased siis 5,5. Tema enda kaartile on kellegi tundmatu isiku poolt tinutatud peale mingi lisa heliplokk.
    On kellelgi äkki ideid , kuidas oleks mul endalgi võimalik teha midagi sarnast, ehk siis heli 1Mhz võrra vähem nihkesse....abi teretulnud...
    Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

Enamasti on see softi kaudu sätitav.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui mitte just USA turu jaoks tehtud, siis peaks draiverites olema mingi võimalus. Nii vanal kaardil vaevalt, et bios ülekirjutatav on. Otsi settingutest PAL-B üles...see meil kasutatav süsteem. Vanasti oli Eestis SECAM kasutuses, sellest ka erinevus.

Comment

ütle, mis kiviga on kaart? Äkki tootja draiver on jälle aegunud ja tasuks proovida samale kivile mõeldud teist draiverit?

Comment

on the back in one corner it has FCC ID: H90WINCAST
          and in the approximate center :
          CMVO -1
          CADAC
          E77755
          and a sticker with barcode and numbers 286406
          -----------
          on the other side it has a metallic box with a big sticker covering it and it says
          Win/TV-PCI
          PAL-I
          56305 Rev C M2
          Copyright 1996 Hauppauge Computer Works, Inc.
          -----
          the card has also got
          Bt848KPF
          VIDEO DECODER
          487 9641
          -----------
          one antenna jack
          three RCA jacks(audio L/R and video) also a line out
          ...

onküll ingliskeles, aga vast on aru saada

Comment

järelikult bt848 kiviga. bt848 draiver conexanti poolt on veel jubedam kui 878 oma. Proovi seda draiverit: http://btwincap.sourceforge.net/ ; draiveri tüübiks vali installimisel "Hauppauge (bt848)".

Comment

PAL-I kasutusel Inglismaal näiteks. Võrreldes meie PAL-B'ga on heli kandesagedus erinev (6MHz vs. 5,5MHz)...usun, et peaks ka ilma tinutamata hakkama saama.
              Kahjuks ei tunne bt-capture/tuner kivide hingeelu .
              Aga kuulda olnud, et PAL-I telekad olid ennemuistsel ajal PAL-B maades üsna kasutud just selle kandesageduse pärast...kui just jootekolviga ei vehkinud.

Comment

Vanasti kui meil on veel SECAM, siis tunutati kyll PAL'i tundvatele TV kaartidele (oli kunagi uls ATI mul) SECAMI plokk kylge, või oli see vastupidi, et SECAM kaardile PAL plokk kylge, igastahes see tinutamine on kunagi olnud kyll aktuaalne teema, aga täpapäevaks peaks juba ajalugu olema.

Comment

digital...millise driveri ma sialt tõmbama pian? :P
                  ja kas see aitab mul seda megahertsist heliprobleemi lahendada?
                  ma olen üpris kindel , et see oli kunagi inglismaal kasutuses :lol:

Comment

Seal ainult üks draiver ongi. Kui see draiver saab asja rezhiimi keeramisega hakkama, siis saad heli ka. Muidu ilma asja ümber ehitamata ei saa ja ega sellised pindmontaazhi tv-plokke pole just eriti tore teha ka - seda enam, et skeemita. Sel juhul tuleks kasuks otsida mingi kanaleid tuuniv videomakk vms, ühendada see otse composite in'i või selle puudumisel antennikaabli kaudu ja lülitada siis composite sisend või otsida õige sagedus. Heli vead otse videomaki audio out'ist või scardist arvuti line-in'i ja kasutad niiviisi.

Comment

driveri panin paika...aga mis pleieriga seda vaadata? :P

Comment

mhh....ei oska öelda?

Comment

Pleieriks sobib misiganes windowsi standartset tv-kaardi liidest toetav asi. Ise vaatan telekat DScaler'iga, sest selle deinterlace annab ikka pildile palju juurde - eriti just 21" monitoriga piisavalt lähedalt vaadates.

Comment

Veel üks DScaleri pluss tasub mainimist: DScaler ei vaja tvkaardi drivereid Vaja ainult kaardi marki teada!
                            Väike miinus DScaleril siiski minu meelest on: ei kõlba nagu eriti salvestamiseks :angry:
                            Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Working...
                            X