Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

USB

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

USB

Jama on selles et kui ma kaamera järele topin viskab mingi sinise pildi ette.Ja kas seal device manageri all oleval USB all peabki kaks driverit vms olema.OK kui kegi teab .....
    otsija

Originally posted by rainar86@Oct 17 2004, 09:05
    Jama on selles et kui ma kaamera järele topin viskab mingi sinise pildi ette.Ja kas seal device manageri all oleval USB all peabki kaks driverit vms olema.OK kui kegi teab .....
    Ega sa juhuslikult ei tea mis op systeemiga tegu ? Need 2 asja sul seal USB all on tõenäolisedlt USB kontrollerid.

Comment

Mul 98SE'ga vahel pani niimoodi segast, et bootimisel leidis ühe veebika, siis teise ja kolmanda ja neljanda jne...sikutasin veebika USB'st välja...task manageri all oli neid siis kah oma kümmekond...lasin ülearused maha ja ..töötas mõnuga edasi.
      Ja ega seda "sinist pilti" juhuslikult kirjeldada ei oska?

Comment

Sa räägi mis fotokas on, ehk aitab seegi,mul tuleb sinine ekraan ning ka menüü 3-e valikuga: 1. PC 2. mingi Printimine vist 3. ei tea mis.
        valin menüüst PC ja siis mõnex hetkeks kiri BUSY ja seejärel ekraan kustub. ja asi korras.
        Sul pilte ka ei saad arvutisse we?

Comment

Kui digikal lihtsalt ekraan sinine, siis see mu arust nagu märk, et ühendatud arvutiga. Osadel kaameratel on sinine pilt ja ka kiri "Connected via USB" vms. Muidugi osadel sirab sel puhul ainult üks tuli ühenduse puhul näkku.

Comment

Originally posted by rainar86@Oct 17 2004, 11:05
            see on ikka täielik "tase"... mida sa nüüd tahtsid oma kirjaga öelda. kuulutada et see tehnikavärk ei tööta vä? kui tahad midagi lihtsalt hingelt ära öelda, siis selle jaoks on www.pihi.net.
            kui eesmärgiks oli probleem lahendada, siis alustaks sellest, et vormistaks oma kirja REEGLITE kohaselt. ah et klõpsida ei oska sinna - ok, ma räägin, millest SEAL REEGLITES juttu on:

-------------------------------------
            esiteks peab märkima, et elektroonikutele meeldivad [...] hästi esitatud ning mõtlemapanevad küsimused. [...] sa ei taha ju olla üks luuserite seast, kel kodutöö tegemata ja kes tuleb teiste aega raiskama.

seega, enne, kui sa esitad küsimuse:
            * kirjelda probleemi või viga hoolikalt ja täpselt. kirjelda keskkonda, kus probleem esines (riistvara, op-süsteem, rakendus);
            * kirjelda, milliseid muudatusi sa oled hiljuti oma süsteemis teinud, mis võiks olla seotud probleemi tekkimisega;
            * kirjelda, mida sa tegid või proovisid, et probleemi diagnoosida, lokaliseerida ja lahendada;

ikka ei saanud aru, "aga mis ma siis valesti küsisin"??

olgu, ma räägin veel kord ja hästi aeglaselt:

* misasi "viskab mingi sinise pildi ette"? digikaamera lcd ekraan? arvuti monitor? naabri telekas? äkki on niisama pohmell ja silmaalused sinised?
            * kas selle "sinise pildi" peale on midagi kirjutatud või joonistatud?
            * milleks veel opsüsteemi mainida. maailmas on ju üksainus "õige" opsüsteem, mida MINA kasutan. kõik niikuinii teavad, milline see on. pealegi kõiki opsüsteeme diagnoositakse ja parandatakse ühtemoodi. sinise pildi järgi.
            * ah et seal devaiss manageri all, lammas all paremas nurgas, ajalehtede all. me ju saame siitsamast järele vaadata sinu arvuti konfiguratsiooni, emaplaadi chipsetti, usb kontrollerite arvu ja tüüpi ning installeeritud draivereid.

ok, "kegi teab" kindlasti.

paistab, et ega muidu õppust ei võeta, kui reeglite eiramise ja foorumi risustamise eest hoiatus kirja. ehk järgmine kord näed pisut rohkem kui 10 sek vaeva oma kirja kirjutamisel.
            GSM: 5039624

Comment

Originally posted by Eggy@Oct 17 2004, 14:58
              Mul 98SE'ga vahel pani niimoodi segast, et bootimisel leidis ühe veebika, siis teise ja kolmanda ja neljanda jne...sikutasin veebika USB'st välja...task manageri all oli neid siis kah oma kümmekond...lasin ülearused maha ja ..töötas mõnuga edasi.
              Ja ega seda "sinist pilti" juhuslikult kirjeldada ei oska?
              terve monitori ulatuses on pilt sinine ja kiri algab et mingi saatuslik...dadada ega rohkem ma aru ei saagi
              otsija

Comment

Originally posted by Elektrik@Oct 17 2004, 15:04
                Sa räägi mis fotokas on, ehk aitab seegi,mul tuleb sinine ekraan ning ka menüü 3-e valikuga: 1. PC 2. mingi Printimine vist 3. ei tea mis.
                valin menüüst PC ja siis mõnex hetkeks kiri BUSY ja seejärel ekraan kustub. ja asi korras.
                Sul pilte ka ei saad arvutisse we?
                digika nimetus on mingi power@m.zoom.lcd vist
                otsija

Comment

Originally posted by vtl+Oct 17 2004, 22:51--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (vtl @ Oct 17 2004, 22:51)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-rainar86@Oct 17 2004, 11:05
                  see on ikka täielik "tase"... mida sa nüüd tahtsid oma kirjaga öelda. kuulutada et see tehnikavärk ei tööta vä? kui tahad midagi lihtsalt hingelt ära öelda, siis selle jaoks on www.pihi.net.
                  kui eesmärgiks oli probleem lahendada, siis alustaks sellest, et vormistaks oma kirja REEGLITE kohaselt. ah et klõpsida ei oska sinna - ok, ma räägin, millest SEAL REEGLITES juttu on:

esiteks peab märkima, et elektroonikutele meeldivad [...] hästi esitatud ning mõtlemapanevad küsimused. [...] sa ei taha ju olla üks luuserite seast, kel kodutöö tegemata ja kes tuleb teiste aega raiskama.

seega, enne, kui sa esitad küsimuse:
                  * kirjelda probleemi või viga hoolikalt ja täpselt. kirjelda keskkonda, kus probleem esines (riistvara, op-süsteem, rakendus);
                  * kirjelda, milliseid muudatusi sa oled hiljuti oma süsteemis teinud, mis võiks olla seotud probleemi tekkimisega;
                  * kirjelda, mida sa tegid või proovisid, et probleemi diagnoosida, lokaliseerida ja lahendada;

ikka ei saanud aru, "aga mis ma siis valesti küsisin"??

olgu, ma räägin veel kord ja hästi aeglaselt:

* misasi "viskab mingi sinise pildi ette"? digikaamera lcd ekraan? arvuti monitor? naabri telekas? äkki on niisama pohmell ja silmaalused sinised?
                  * kas selle "sinise pildi" peale on midagi kirjutatud või joonistatud?
                  * milleks veel opsüsteemi mainida. maailmas on ju üksainus "õige" opsüsteem, mida MINA kasutan. kõik niikuinii teavad, milline see on. pealegi kõiki opsüsteeme diagnoositakse ja parandatakse ühtemoodi. sinise pildi järgi.
                  * ah et seal devaiss manageri all, lammas all paremas nurgas, ajalehtede all. me ju saame siitsamast järele vaadata sinu arvuti konfiguratsiooni, emaplaadi chipsetti, usb kontrollerite arvu ja tüüpi ning installeeritud draivereid.

ok, "kegi teab" kindlasti.

paistab, et ega muidu õppust ei võeta, kui reeglite eiramise ja foorumi risustamise eest hoiatus kirja. ehk järgmine kord näed pisut rohkem kui 10 sek vaeva oma kirja kirjutamisel. [/b][/quote]
                  Rääkigu enda eest
                  otsija

Comment

Originally posted by rainar86@Oct 18 2004, 11:37
                    Rääkigu enda eest
                    mõtlesin eile pärast pikka ja selgitava kirja kirjutamist, et piirdun ainult hoiatusega ja eelmodereerimist pole vaja kohaldada. nagu 3-st järjestikku lisatud sisutühjast kirjast näha, selgus, et tegin valearvestuse.

aga pole hullu, niipea, kui 24h eelmisest hoiatusest mööda saab, läheb kolmas hoiatus kodanik rainar86-le kirja ja seekord juba 10-päevase eelmodereerimisega.

teema lukus.

vtl, moderaator.
                    GSM: 5039624

Comment

Working...
                    X