Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Mina tegin ise väikese puuri ja akutrelliga. Joonistasin siis sirkliga ringjoone ja puuriga puurisin järjest väikeseid akukusid üksteisekõrvale. Pärast viiliga tegin auguääre ühtlaseks. Aega võttis aga asja sai. Pildid siis minu tegevusest: Link
Originally posted by allah@Oct 18 2004, 17:08 Mina tegin ise väikese puuri ja akutrelliga. Joonistasin siis sirkliga ringjoone ja puuriga puurisin järjest väikeseid akukusid üksteisekõrvale. Pärast viiliga tegin auguääre ühtlaseks. Aega võttis aga asja sai. Pildid siis minu tegevusest: Link
ma panin puu plaadi peale kylje, akna kujuga metall lahmakas peale ja lasin paar p2eva pressi all olla, siis spetsiaalse jullaga lasin 22red ule ja t8ks aken tuli v2lja
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>
Elektroonikast oli ainult toiteplokk sees. Praegugi ma selle arvuti taga istun ja järelikult siis töötab.
Polnud teisi vahendeid käepärast võtta ja seepärast saigi puuri ja viiliga tehtud.
Alguses mõtlesin sobiva suurusega metalli freesi osta, kuid selle kõrge hinna tõttu (500EEK) jäi asi ostamatta.
vaike casemode tegin ara hetkel nagu 1080mhzine prose tootab hasti ja temp on 9,5graadi prosel on suur radikas ja 16*16cm prose ysna pea panen pildi siia teema alla
Comment