Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

infrapuna PCle

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

infrapuna PCle

tahan teha arvutile infrapunaseadme. eeskätt just mobiili ja arvuti omavaheliseks suhtlemiseks.on olemas selline junn nagu hp C3277A ja tegemist on siis printeri külge käiva LPT infrapunaseadmega.

kas seda asja annab kuidagi ümber ehitada selleks mida mina tahan ja kui palju võib olla asja maksumus ?

tänud
    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

sellex otstarbex sobib see

Comment

hmm mul emaplaadil kaks orki püsti mille külge käib ir

kas siis kui ma monteerin selle infrapuna dioodi vms. ta iganes on sinna orkide külge kas siis hakkab tööle ilusti kohe infrapunaseadmena see asi ?

Comment

Originally posted by weardow@Nov 1 2004, 14:48

kas siis kui ma monteerin selle infrapuna dioodi vms. ta iganes on sinna orkide külge kas siis hakkab tööle ilusti kohe infrapunaseadmena see asi ?
        m6tled ikka seda oma juppi, aga miks mitte teha seda lingil antud asja. ei oska v6i tahad just oma juppi kasutada?
        vaevalt see ühendamine Su jupiga nii lihtsalt k2ib.

Comment

Originally posted by Elektrik+Nov 1 2004, 13:28--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Elektrik @ Nov 1 2004, 13:28)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-weardow@Nov 1 2004, 14:48

m6tled ikka seda oma juppi, aga miks mitte teha seda lingil antud asja. ei oska v6i tahad just oma juppi kasutada?
          vaevalt see ühendamine Su jupiga nii lihtsalt k2ib. [/b][/quote]
          seetõttu kuna liiga palju jamamist .. ennem lähe siis juba poodi ja ostan 200.- eest selle infrapunaseadme.

aga misasi sinna arvuti infrapuna otstre külge käib siis ?

Comment

Mul on küll infrapuna pistikus mutil rokhkem kui kaks otsa

Comment

Working...
            X