Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

AMD 750mz 128 arvuti hakib filme

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

AMD 750mz 128 arvuti hakib filme

Ma sain Arvuti kiirus 750mz 128 op Algul oli peal NT vahetasin XP vastu välja
    Nüüd hakib filme kui cd pealt vaadata.Kas kegi oskab öelda kuidas seda probleemi
    lahendada

xp-le vaja ju op-i rohkem.192mb miinimum millega enam vahem liigub.
    ats

Comment

CDrommil äkki PIO transfer mode peal praegu? Kui on siis pane DMA PIO asemele.

Comment

endal 256Mb ja jookseb v2ga h2sti @ 1,2GHz

Comment

128MB nagu vähe jah XP jaoks. Protsessor pole ka just kiiremate hulgast. Need kaks puudujääki koos ehk ajavadki asja hakkima. Tee lahti Task Manager ja vaata, palju vaba mälu jääb ja missugune on CPU koormus, kui video mängib. Muid programme ei tasuks ka video vaatamise ajal jooksutada, kui nii vähe mälu on.

Comment

mälu vähevõitu jah,proovi kõvaketta pealt vaadata(mul maal arvuti:celeron366MHz/op96/os winxp-kettalt näitab filmi korralikult kuigi väga oleks 128sd ram-i juurde vaja)

Comment

Proovisin kõvakettalt sama värk.eks ma proovin mälu juurde panna.
              aga missugune mälu mulle sobib?

Comment

Ise olen filme rahulikult vaadanud masinas duron900, 128 rami, windows xp. Parem kontrolli oma koodekid üle ja kasuta filmi vaatamiseks "mediaplayer classicut" või bsplayerit. Mingisuguse koodekpaki installi asemel võiks panna ainult xvid, divx ja ac3 koodekid, vajadusel siis muud jama juurde :P
                Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Aga proovi need XP ludinased ka maha võtta(nahk...jne) need pidid jõledalt proset närima

Comment

pane ka ekraani värvisügavus 16biti peale
                    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

oioioi, sellise arvutiga mis sul on ei tohiks kül nüüd mingeid probleeme olla, mul kodus seisab üks 266pent 2, 128 MBSDRAM, ja jooksutab filme nii mis kole, algul oli kül probleeme, et hääl jooksis ette, kuid kui lasin sinna peale FFShow siis akkas korralikult näitama, ja op on seal ka xp pro

Comment

oioioi, sellise arvutiga mis sul on ei tohiks kül nüüd mingeid probleeme olla, mul kodus seisab üks 266pent 2, 128 MBSDRAM, ja jooksutab filme nii mis kole, algul oli kül probleeme, et hääl jooksis ette, kuid kui lasin sinna peale FFShow siis akkas korralikult näitama, ja op on seal ka xp pro
                        Oled sa kindel, et protsessorit pole overclockitud?
                        Ffdshow on küll hea asi, aga DivX ja XVid koodekid nõuavad proselt üsna palju. Hääl jooksis ette sellepärast, et protsessor ei jõua reaalajas 24 kaadrit sekundis filmi lahti pakkida...heliga on asi hoopis lihtsam, tavaliselt on see mp3, millele piisab ka 100MHz protsessorist.
                        Tuleb nõustuda, kui ütled, et töötab. Aga kindel, et üsna piiri peal. Ise olen PII 350-ga (W2000) hädas olnud...võibolla XP on selles suhtes parem.

Comment

jah XP võib nõuda min. mingi 128MB aga jookseb talutavalt ka 500MHz AMD-ga 64 -4 MB RAM-iga. Miinus 4 sest ühel vanal rondil nn: "shared memory". Mingi vana teema ka siin kuskil.
                          Ja täitsa jooksis, kannatas kasutada küll ja kindlasti oleks veel kiirem olnud, kui oleks parem HDD. Aga pole mõtet masinat piinata, Win 3.1/Win95/Win98SE peal 3-partitsioonil ja töötab. uuel arvutil aga töötab kõik nagu õlitatult @ 256RAM 1,6GHz.
                          Aga seda 100MHz-200MHz peal jooksutada, ple proovinud, aga testida võiks. mis enne kokku jookseb.

Comment

clockitud see kül ei ole, sellel pent2 on peal see suur proe, mis käib nagu kasset sisse :P
                            aga filmid saab sellega ära vaadata, kuid tõesti piiripel, kuna enne filmi vaatamist on vaja pea kõik programmid kinni panna, mis vähegi prose ressursse võtavad

Comment

Working...
                            X