Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See ei sõltu niivõrd videokaardist, olulised on protsessori võimsus ja RAM mälu. Videokaardi "headus" on oluline näiteks mängude puhul, kus kasutatakse palju 3D graafikat...tavalise video näitamiseks võib ka üsna nõrk kaart olla. Ja kaardil loomulikult videoväljund, kui soovid telekast asja vaadata.
Ära unusta, et oleme elektroonikafoorumis! Kõigepealt õpi selgeks lühendid MHz ja MB ja seleta ära, mida tähendab see 20 grammi seal lõpus, siis räägime edasi.
Kena oleks ka sõnad "vidiokaart" ja "normaalselat" üle vaadata, muidu ei teagi kas tegu on üldse kirjaoskajaga.
Ja mina enda AMD-K6-2 523MHz, 160Mb RAM, 20GB HDD, 32MB video masinaga sellega hakkama ei saa Jooksevad elukad nagusupis..heli eraldub pildist...
OS 98SE, Mediaplayer 6.4, BsPlayer...
Ja mina enda AMD-K6-2 523MHz, 160Mb RAM, 20GB HDD, 32MB video masinaga sellega hakkama ei saa Jooksevad elukad nagusupis..heli eraldub pildist...
OS 98SE, Mediaplayer 6.4, BsPlayer...
Vist asi koodekites. Tõmba uuem Ffdshow dekooder..see ehk päästab. Kuigi...kunagi P2 525MHz ei saanud ise ka DivX filme sujuvalt toimima W98 all. W2000 parandas asja.
Selle koodekiga heli läks küll paremaks...natuke liikumine kah. Pole veel päris pikkade filmidega proovinud...aga praegu 200MB MPG jookseb küll vabalt.
Originally posted by atsw3@Nov 4 2004, 13:13 Mul on 750 MHz 655Mb ram 20GB videokaart 8MB
Vabandan kui oli midagi valesti kirjutataud.Minu jaoks
on see arvuti värk uus asi.
sellise asjaga saab ilusti filme vaadata, kui õiged koodekid peal on, valede koodekite puhul muutub pilt vahepeal roheliseks ja isegi tagurpidi, algajale soovitaks mingit koodekite paki peale panna, nimo ntx. Kuid peale formatit mängib media player 10 mul siiamaani kõike filme ilma ühegi koodeki peale laskmiseta, ainult media playeri koodekid peab tõmbama, muidugi nõuab see wmp suht suurt arvuti jõudlust ja kui mul ram-i vähem oli siis vaatasin enamik filme bsplayeriga või siis mplayer2-ga ehk siis 6.4-ga
ps. kui tahad plaadi pealt vaadata siis on soovitav film enne arvutisse kopeerida
endal hetkel arvuti: AMD 750 Mhz, 512 Mb ram, 80 Gb rom, 32Mb video
Väiksemaid filmiklippe olen vahtinud ka p1-200 Mhz, 32Mb ram, 1,5 Gb rom, 1 Mb video
Mul maal celeron 366MHz, 96MB SDRAM,40GB HDD,videokaart MSI Geforce4 MX-440 64MB 4*AGP. OS WinXPpro. Koodekid on divx,xvid ja ac3.
Filmide vaatamiseks kasutan BS player100.810 ja WinMediaPlayer10-t
Mälu on küll väga vähe XP jaoks,aga ühtki filmi pole veel halvasti või vigadega näidanud,heli ja pilt on ka sünkroonis.
mängud küll eriti ei jookse.
Minu Celeron 666MHz, 96MB ram ja ~27GB kõvaketas (jagatud kahkes, 7GB süsteemi ja 20GB muu jaoks) ei näita ültse filme (XP pro).
ise kahtlustan et jama kõvakettalt lugemis kiiruses, on mingit programmi millega seda testida?
tõmbasin K-Lite Mega Codec packi, loodan et see aitab homme saab teada kuidas jooksevad filmid.
Kõik sõltub sellest, kuidas masin konfatud on. Isegi kasutasin üle aasta xp-d 96MB ram'iga ja kui asi oli piisavalt maha konfatud (kogu graafiline mõttetus, kellad ja viled jne,) siis oli vägagi kasutatav. Xp on tegelt 2k tuuma peal ja seda piisavalt nülides jõuab enam-vähem 2k nõudmisteni välja.
Mingi jama oli kunagi osade AMD prosedega ja windows media player'iga. Vist mittetäisarvuliste sageduse kordajatega hakkas heli sünkrost välja vajuma, mingi microsofti kala. Täpsemalt ei mäleta.
Comment