Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

videomälu laiendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

videomälu laiendamine

Mul on vana arvuti, integreeritud videokaardiga, mille emaplaadil on kaks pesa videomälu laiendamiseks ning dokumentatsioonis on kirjas, et sinna käib SGRAM tüüpi mälu. Kas keegi oskab aidata, kust saada seda tüüpi mälu? (soovitatavalt Eestist)

Arvuti täpsed andmed:

Pentium MMX 200MHz
    Emaplaadi kiibistik: Intel Triton 82430TX
    Integr. videokaardi kiibistik: S3 Trio64V2 DX/GX (775/785)
    Praegune videomälu: 1MB
    You can always find another bug in your system...

Tavaliselt saab BIOS'ist emmele integreeritud asju "disable'da". Kui see võimalik, siis vaata parem mingi vähe vingem kaart. Nt. 100EEK eest peaks saama TNT, TNT2, GF2 jms. kaarte (ca. 8-32MB mäluga).
    Iseasi, kui see mälu laiendamine miski kinnisidee on...

Ise igatahes ostsin hiljuti GF2 MX400, 64MB mäluga 150eek eest (hinnavaatlus.ee)

Comment

Jah, aga see uus kaart peaks olema ISA siinile kuna PCId on täis ja 2 tükki neid mul ainult ongi. Seega on see mul kinnisidee...

P.S. Ega keegi ei juhtu teadma, kuidas parandada sellist viga, kui monitor laseb pilti vertikaalselt veel tüki suuremaks keerata, aga horisontaalselt on suurus põhjas, kuid siiski on külgedelt sentimeetrijagu must. Ei uued monitori, ega ka videokaardi draiverid pole asja muutnud.

Monitor: Samtron SC-428VSL ('94 aasta väljalase, seega uuemaid draivereid enam pole. ja palun ärge soovitage uus osta...)
      You can always find another bug in your system...

Comment

Working...
      X