Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kuidas eemaldada Windows Messengeri

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kuidas eemaldada Windows Messengeri

Nimelt paljud on rääkinud ja abi palunud Windows Messengeri maha võtmiseks ... Probleemiks on see, et Messenger ei ole välja toodud Add / Remove Programs listis ning seega suht raske on teda eemaldada.

VÕIMALUS 1

Windows messengeri saate kustutada ka niimoodi, kui trükite Start menüü all Runi järgmise käskluse:
    RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove

VÕIMALUS 2

Leidsin netist lehekülje, kus on olemas programm, mille abil saab vastava vahendi oma masinast eemaldada.

http://www.dougknox.com/xp/utils/xp_mess_disable.htm

Olge terved !
    ::: Inimesed raiskavad tohutult energiat, et mitte midagi teha ::: Kui soovid oleksid hobused, siis laisad ratsutaksid. ::: Mõned ei õpi kunagi midagi, kuna taipavad kõike liiga ruttu ::: Pool tööst maailmas tehakse selleks, et näidata asju teistsugustena kui nad on ::: Me oleme kõik võhikud, ainult erinevates valdkondades ::: Muutes suhtumist ususse, muudame ka selle mõju meile :::

mis Sa tast eemaldad, mina installisin MSN 6.2 ja siis t6mbus xp enda messenger kohe tagasi ja arvutit tööle pannes k2ivitub kohe msn 6.2. xp enda oma t2itsa vait ning ma ple midagi eemaldanud.
    millex endale mitte existeerivaid probleeme tekitada
    pealegi annab Microsoft piisavalt inffi selle asja kohta

Comment

muide vahest on tark Windows Messenger eemaldada, sest näiteks minu arvutis ronib see kogu aeg lagedale, kui mõne teise konto pealt Outlooki kasutada ja kusjuures ta teeb seda ilma taskbari ikoonita, st jääb täiesti nähtamatuks, aga logib ennast sisse ja annab vahest teate, et logisid teisest kohast sisse jne....
      You can always find another bug in your system...

Comment

Kui failisüsteemiks NTFS siis mina soovitan lihtsalt Messenegeri failidele selline õigus sättida, et nt. ainult admin saab seda kasutada. Ise olen ka paljude teiste programmidega nii teinud k.a. Inernet Explorer & Outook . Ei ole keegi virisenud, et mingi muu asi peale nende programmide ei töötaks. Samas kui tõesti vaja midagi kasutada, siis saab faili õigused kiirelt tagasi muuta. Märksa lihtsam kui un- & installimine

Seda, et Messener pidevalt nähtavale ei roniks annab ju kah sättida.

Comment

Ja kõige lihtsam lahendus - nimeta messengeri kaust ümber näiteks Fmessenger-iks. Siis ta ka enam kunagi ei tülita sind.

Comment

Muidugi kui korralikult eemaldada, nagu esimene postitaja soovitas, siis ei jää registrisse mingeid vigaseid jäänuseid alles ja süsteem on ehk tervem kui niisama maha kustutades.

Comment

otsi endale xp-antyspy programm
              ats

Comment

Hommik.
                Kahtlaste Windowsi komponentide eemaldamiseks kasutan mina XPlite -t.Tänu sellele progele on minu windowsi-kaust 780 MB.Muidugi ma olen palju asju ka ilma programme kasutamata eemaldanud.XPLite kohta oli mingis ArvutiMaailmas kirjutatud, ei mäleta millises, aga kui huvitab, otsige AM kodulehelt.

Kui selline kaust nagu Windows/system32/DLLCache tühjaks teha, siis saab ise lihtsalt ära kustutada need kaustad ja failid mis ei meeldi, a la Internet Explorer, NetMeeting, Messenger jms. pahna, need ei ilmu enam tagasi.Windows XP hoiabki seal DLLCache kaustas koopiaid tähtsamatest Windowsi osadest, kui see kaust tühjaks teha, tuleb arvestada sellega, et kui midagi ära kustutad, on see läinud, ka viiruste sissetulekul ei saa Windows enam automaatselt nakatunud komponente uutega asendada.Kui Windows avastab, et midagi on puudu või vaja, siis hakkab lihtsalt plaati küsima.

PS. Mina ei vastuta kui keegi vale asja maha kustutab ja Windows enam ei tööta, soovitan seda infot kasutada ainult neil, kes tunnevad Windowsi komponente, suvaliselt asju ära kustutada ei ole mitte hea.

Comment

Sellest, kuidas WinXP'd kiiremaks, väiksemaks muuta on juttu ka siin:
                  http://www.hinnavaatlus.ee/phorum/viewtopic.php?t=46051

Comment

Working...
                  X