Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

WinXP vs. P200

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

WinXP vs. P200

kas WinXP'd on võimalik Pentium MMX 200MHz masina peale installida?
    (jajah, ma tean küll süsteeminõudeid, aga see on praktiline küsimus)
    You can always find another bug in your system...

Kõik on võimalik , iseasi ,kas kasu on.
    W2k on igatahes jooksnud 96M mäluga sellise peal.

Kastreerima pead seda windowsi vist kõvasti.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

nojah, millegipärast ma seda arvasingi (huvitav, kas sellel oli midagi pistmist 500MHz miinimumnõudega...)
      You can always find another bug in your system...

Comment

333MHz peal olen jooksutanud.
        Üks sõber tegi kunagi vmware virtuaalmasinas loomkatseid 2003 serveriga ja see täitsa jooksis alates 28MB mälust.
        Kuigi kui valida antaks, siis mina küll parem installiks win2000, sest sellel ei ole veel neid kellasid-vilesid sees, mida peab maha seadma hakkama.

Comment

mina jooksutasin winxp-d pent 166 peal ja ta polnud isegi MMX, põhiline et mälu oleks 64, siis läheb käima kül, aga minumeelest ei tohi olla vähem kui 150 MHz protsessor peal.

Comment

Celeron 366MHz 96MB ram jookseb ta suht normaalselt

Comment

saab küll, just üleeile sai tehtud seda. Explorer ära killida hiljem, kasutada ntx Blackbox Leane nö shelli asendusena, exploreri asenduseks Total comander või mingi Explorer Lite sarnast ja väga kenasti vungab, suht käbe ja asjalik. Veebi progreda saab igatahes kenasti :lol: Üldiselt jah, explorer ja IE kui sellised tuleks unustada, vb kui aind update teha ja sedagi ainult SP1'ni !
              -

Comment

Mind kohe huvitab kui hästi siis peaks windws XP töötama kui on arvutiks on Pentium MMX 2 ja rami on 128mb
                Kui aeglaseks masin jääb tahaks teada
                Ma tahaks kah siis proovida aga siis küll ei taha kui protssesori kiirus segama hakkab et 333Mhz peal jääb Xp kohutavalt aeglaseks Et küsimus on siis selline Kas kiirus jääb normaalseks või muutub ikka palju kiirus.

Comment

Mina panin enda serverile(pentium 266, 512RAM) korraks XP peale. Ega tavalise arvutiga(athlon 2GHz,512RAM) suurt vahet ei olnud. mõne asjaga nagu veidi jokutas vahel, aga üldiselt oleks täitesti talutav olnud ka sellega tööd teha. Suuremaid programme ma sinna ei installeerinud, niiet seda ei oska õelda, kuidas seal mõni suurem graafika või videotöötlusprogramm töötanud oleks(ilmselt mitte eriti hästi ).

Comment

KATSEALUNE MASIN:

Dell Optiplex P133
                    133mhz
                    196MB EDO DIMM
                    2GB vint
                    2MB video int

Panin peale (2h umbes installis), nudisin ära (effectid maha, 16bit desktop, classical view, serviced osad keerasin ka maha) , lisasin IE asemele opera ning sai netis käia, msn-is juttu ajada ja samal ajal winamp 2.95 töötas taga korralikult

aga P2 300 mhz ja 64ram jooksutab juba normaalselt xp-d (võiks olla compaq, dell või IBM, kuna nendel enamus seadmeid integreeritud ja ühilduvus 100%).

Comment

endal juba miski 4 kuud on Xp peal P166 (ei ole MMX toetust) integ video, heli, 64MB ram, 1.5GB Hdd (windows võtab ruumi kuskil 800MB vms)
                      ilusti töötab!

Comment

Olen ka siis proovinud P155MHz@200 peal 64Mega mälu ja kui igasugused iluvidinad ja viled maha keerata siis oli asi isegi suht talutav :P

Comment

Mul küll ei õnestunud XP-d tööle saada - p2 200, 96 ram-i.
                          Panen arvuti tööle, siis natukene mõtleb ja teeb restardi, ka safe modes ei lähe tööle.

Comment

300mhz celeronil jooksis winxp puhtalt, mälu oli 128mb..

Comment

Mul sai klassivend xp läpakal tööle.
                              Läpakas ise oli miski 133mhz ja 32 mb ram. Suht juust arvuti aga windooza töötas nagu kellavärk, algul ei uskunud keegi seda, aga kui ise olime näinud siis oli karp lahti.Kõik oli muidugi maha keeratud. serviced ja accessorise aga oli xp ja töötas.

Loomulikult saab kasutada ka lite versiooni mis on võtnud kõvalt u. 500 mb ja vähemgi, mälu röövib ka vähem.

Comment

Working...
                              X