Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

WinXP vs. P200

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

arvutiks oli P166@200Mhz, mälu oli 64 mb. video oli 2MB
    sai kunagi pandud selline kõvalas arvutile millel oli win xp. Eriti moditud polnud. Kõik oli korras Win amp jooksis ja netis sai käia. sai ka jooksutatud mõni suurem programm N: Photoshop 7.0
    Aga selline arvuti vajas rautseid närve ja suurtes kogustes kannatust.

Comment

Niii. Tegin täna uue rekordi: WIN XP võttis 45.4 mb rammi. Kui keegi ütleb kuda pilti ülesse panna siis on seegi olemas.

Comment

tee omale zone'sse või hot'i konto. siis tõmba mingi ftp-klientprogramm, näiteks www.smartftp.com, logi sellega sisse ja lükka pilt üles, kasvõi juurkausta. pildi url saab siis olema zone.ee/kasutajanimi/pildifailinimi.jpg vms.

Comment

nii siis tegelikult on suhteliselt hea koht www.serverimaailm.com aga ma mõtlesin et siia saab ka kudagi pilte panna.
          Pilt siis siin http://www.offline.pri.ee/reis/the%20lowest.bmp

Comment

Serverimaailma kohta on nagu niipalju õiendamist olnud, et ei teagi mida uskuda... las igaüks loeb ise www.hostingu.info ja hinnvaatluse foorumite teemad läbi, siis saab natu selgust. Hetkel enda nime küll ei tahaks nendega siduda...

Comment

Mis sul siis sinna alles jäi, et said XP nii väikseks?
              Õpetust ei viitsi anda?
              Oled proovinud installida?

Comment

Originally posted by served@Apr 12 2005, 21:02
                nii siis tegelikult on suhteliselt hea koht www.serverimaailm.com aga ma mõtlesin et siia saab ka kudagi pilte panna.
                Pilt siis siin http://www.offline.pri.ee/reis/the%20lowest.bmp
                Unustasid lisamata, et see 45.4MB on pagefile. Mõni võib arvata järsku, et peale installi võtab kettamahtu ...

Näita ka C:\ kettal Windows kausta mahtu.
                Tee edaspidi Paint'is save As... väljundiks jpg fail, see juba kokkupakitud ja hea transportida.

Edit:
                Sorry! Ei olnud tähelepanelik, rääkisid siiski enne RAM-ist.

Comment

OT: Minu näit ka siis, Windowsi kaust 1,53GB. Eks ta saax jah vähem mälusöövaks aga õnnex sellist tunnet pole veel, et mälu väheks jääks (hetkel 256MB), aga oleks hea küll veel umbes 128MB.

Comment

Mul on oma tehtub plaat kus on kõik maha kistud mida vaja pole. kõik pildid illustratsioonid ja selleks vajalikud serviced ning stuff. Kui ma shutdowni teen siis ei näita arvuti muud kui ainul hiirt ja kui on kõik valmis siis viskab lihtsalt pildi eest.
                    Välja nägemeine on sama nagu eelnevatel windowsidel. Kõik liigsed srviced on maha võetud.
                    Windows võtab ruumi 455MB

Kõik driverid mida mul pole vaja on eemaldatud.

Comment

Kas nii nuditul on SP2 ka peal?

Comment

Originally posted by saformo@Apr 14 2005, 19:35
                        Kas nii nuditul on SP2 ka peal?
                        ma arvan küll, ilma SP2-ta ei saandki vist nLite kasutada, aga päris kindel pole :huh:

Comment

Ei kahjuks pole SP2-te peal siis kaob kogu mõnu ära. Proovisin sp2-ga ja kõik läx sinna tsandile nagu oleks tavaline windows. N-litega on muidu plaat tehtud.
                          Seda versiooni microsoft ei toeta sest peale sp2-he intstallimist pildus mingit värki et tuleb õige windows installida.

Comment

kas xp läheb Delli pentium kahele,64 ram video 4mb kõvaketas 10gb
                            muide kas kellelgi on delli toiteplokki samale arvutile.Keegi oli toiteploki tagant pannud 110 peale(220 asemel)kui on andke personaal sõnumiga märku või hel nr. 56789098.Ette tänades.

Mart

Comment

Working...
                            X