Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti teeb restardi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti teeb restardi

Need for Speed Underground 2 Demot käivitades teeb arvuti restardi , ennem ei teinud nüüd lambist teeb. Hardware-i puutunud pole ja softi pole ka nagu eriti torkinud peale seda kui töötas.

Restardi teeb hetkega nagu oleks restart nuppu vajutatud.

Uninstall ja mängu uus install ilmselt kõrvaldaksid probleemi aga mind huvitab just kuidas viga jälitada saab.

Op on winxp pro.

kas kindlalt midagi üle ei kuumene ?

Comment

Ei usu. Masin on kogu aeg sisse lülitatud ja kõik muu(ka teised mängud) toimib ainult kui nfsu ikooni klikin siis kõmm.. ja hakkab uuesti bootima

Samas on see jube mugav restardi tegemise vahend ja ülikiire

Comment

Mis masinaga tegu? Mul oli tööl terve seeria masinaid, mille vigase emaplaadi tõttu pani masin pildi tasku ühe konkreetse exceli tabeli avamise peale Vahetati emaplaadid ja nüüd on stabiilsed, mingi paha seeria oli.

Comment

Mis masinaga tegu?
          Selline ABIT IS7-E2;Celeron 2,4;ATI radeon 9550 256Mb;NEC DVD-R;Maxtor 80Gb sata.

Tegin NFSU-le uuesti installi ja ikka sama jama :angry: Mõned päevad tagasi töötas

ADSL-i ei taha ka esimesel korral ära ühendada(varem ühendas alati esimese korraga) aga see võib Elioni süü ka olla, vist.

Comment

Järsku videokaardiga mingi jama, propeller ikka käib ringi videokaardil? Kas teised parema graafikaga mängud lähevad ilusti tööle?

Comment

katsu kuskilt NFS 2 t2ism2ng saada ja vaata mis teeb.
              endal oli peaaegu sama jama BattleZone 2-ga. mingi aeg jooksis (plaadiga muidugi)hiljem aga k2ivitades j2ttis lihtsalt musta ekraani ette ja oligi k6ik. plaat jooksis edasi aga ekraan must, arvuti kokku ei jooksnud, m2ngust sain v2lja Windowsi nupuga. proovisin mitu korda , ka teises arvutis, ikka sama. plaati ise peaaegu uus(kriimudeta) ja puhas. kopeerisin isegi plaadilt k6ik arvutisse aga ikkagi sama jama.
              p2rast mitut edukat katset andsin lastele m2ngimiseks. yhes6naga lihtsalt keeldus 1 p2ev k2ivitumast.
              aga jah yrita t2isversiooniga

Comment

Kas teised parema graafikaga mängud lähevad ilusti tööle?
                Ja ongi nii, et parema kraafikaga mängud tööle ei lähe CMR4-ga teeb ka restardi.

Järsku videokaardiga mingi jama, propeller ikka käib ringi videokaardil?
                Vent käib ilusti ringi. Mis tal veel häda võiks olla.

Comment

Garantiid siis pole vist?
                  Mina võtaks korra küljest ära, puhastaks tolmust ära, eriti radika, paneks tagasi, rohkem ei tule nagu midagi pähe esialgu, vaevalt, et sellest eriti abi on, aga võibolla on, vahest osad asjad hakkavad loksutamise peale tööle

Comment

Garantiid siis pole vist?
                    On Küll

Arvate, et kaart lihtsalt lõppes ära. :blink:

Äkki on ikkagi softiga tekitatud konflikt. Driverid vahetasin ära. Biosile tegin ka optimal load.

Nõrgemad mängud jooksevad, üldse tundub kõikk korras olevat kui uuemaid mänge ei käivita.

Driverite vahetusest oli niipalju kasu, et nüüd ütleb peale restarti, et taastus tõsisest errorist. :P

Kui ma garantiisse lähen ega ma neile tervet masinat viima pea? Või hakkavad hädaldama kui kaarti ise väja kisun. Masin on pärit K-salongist.

Comment

kui terve masin on garantii all, siis ei tohi seda üldse lahti kiskuda, muidu lõppeb garantii! garantii paberil peaks olema see kirjas

Comment

kui terve masin on garantii all, siis ei tohi seda üldse lahti kiskuda, muidu lõppeb garantii! garantii paberil peaks olema see kirjas
                        Mul on nii, et kui lahti kasti ei võta on garantii 3a muidu 1a kõigil komponentidel v.a. rom ja hdd.

Kas graafika kaart ise saab ikka peetis olla.
                        Peaegu kõik toimib vanemad mängud, filmid jm. Kui midagi läbi olek peaks see kuskilt mujalt ka tunda andma. Või ei pea?

Comment

Mul oli mingi sarnane kamm Nfs Undergroundiga Win98 all, Read Me s oli otse kirjas et mingite detonator 44 draiveritega see mäng ei tööta. Dra´iverite updateimine aitas. Ise Prooviksin enne suuremate kompuutri lammutustööde algust teha puhta installi Xple. Ise kasutan win98t sellel kui tekivad mingid X kalad siis pea alati on puhas install aidand. (Enne seda on tulnd muidugi n tundi igasuguseid muid vigu otsitud
                          Maailm oleks puhas ja süüta
                          kui poleks õllejogurtit
                          - Õ.Õ.

Comment

Võiks ju proovida garantiise viia, kõigel lihtsam lahendus, kuigi jah, räägin mis minul umbes 4 aastat tagasi juhtus:

Ostsin K-arvutisalongist videokaardi 32MB AGP, Esimese korraga anti mulle poest 16MB PCI kaart, kui kodus selgeks sain, et vale asi, viisin tagasi, sain siis lõpuks õiga kaardi. Kui selle kaardi arvutisse panin ja arvuti käima, siis käis plõks ja peale seda ei läinud enam BIOS'gi käima. Kuna ma ise olin kindel, et sain mingi vigase kaardi, siis viisin kõhklemata arvuti K-arvutisalongi parandusse, endaarvates spetsialistide juurde, nagu telefonis kästi. Sealt tuli mingi ajapärast vastus - 'teil oli vigane emaplaat', väga võimalik, et see nii oligi, aga ega siis poleks enam midagi vaielda ka olnud. kuna oli plaanis arvutit niikuinii uuendada, siis lasin peale uue emaplaadi arvutisse panna veel uue mälu ja olemasolevale 20GB'le kõvakettale veel 60GB'se kõvaketta lisaks. Kui ma arvuti kätte sain, siis oli vaatepilt nukker:

1. Kõvaketas, mis arvutil enne sees oli, oli välja võetud ja kui ma ta tagasi arvutisse panin, siis selgus, et sellega pole enam midagi teha, ainult tiksus ja kõik.
                            2. Modem, mis uue emaplaadi kehva paigutuse tõttu arvutisse enam hästi ära ei mahtunud, jäeti sealt lihtsalt välja.
                            3. Eelmisel emaplaadil oli võrgukaart integreeritud, uuel ei olnud, seda ei suvatsenud nad mulle mainida ja loomulikult ei pannud nad ise ka võrgukaarti mulle sinna sisse ja interneti võimalust nagu polnudki enam.
                            4. Tv kaardi Heli juhe oli kuhugi ära haihtunud, niiet mõnda aega vaatasin telekat ilma hääleta.

Kokkuvõttes oli mul nende tehtud jama pärast hullem ära koristada, kui oleks kõik ise teinud. Järgmisel päeval läksin veel tagasi küsima, et mis mu kõvakettaga vahepeal juhtunud on, mulle vastati, et meil käib siin vägapalju arvuteid läbi ja et me tõesti ei tea midagi ja kõigepealt üldse tõesta ära, et sa seda ise juba ära ei lõhkunud. Arve läks muide midagi 6000 ringis.

Nüüd on muidugi K-arvutisalongi teenindus uues kohas, loodan, et ka uued inimesed, ükskord isegi käisin sealt nõu küsimas, päris asjalik oli see, kellega mina suhtlesin, aga igaksjuhuks ei annaks ma niisama küll ühtegi jublakat kellelegi enam niisama kontrollida, ei soovita eriti heausklik olla isegi nende suuremate müüjate suhtes. Wach out!

Comment

Probleem lahendatud

VÄIKE format c ja graafika töötab nagu UUS.

Järelikult oli softi viga.

Comment

Working...
                              X