Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

arvuti lööb pop-upe ette koguaeg

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas see sfc /scannow aitab ka registris tehtud muudatuste vastu ja kuidas se teistele driveritele mõjub?
    -

Comment

Originally posted by Deus@Nov 15 2004, 12:40
      Kas see sfc /scannow aitab ka registris tehtud muudatuste vastu ja kuidas se teistele driveritele mõjub?
      Registris muudatusi arvtavasti ei tee, asendab ainult vigased süsteemifailid originaalide vastu, nagu proge ise teatab.
      Proovisin (huvi pärast, taastamise vajadust ei olnud), ei rikkunud midagi ära, kõik toimib kenasti edasi.
      Kuna SP2 installitud, siis andsin originaal CD asemel integreeritud XP CD + SP2 ühel plaadil.

Küsimise peale annab sellise vastuse:

Windows File Checker ver 5.1
      Scans all protected systems files and replaces incorrect versions with correct Microsoft versions.

sfc /scannow (küsib kohe WinXP CD-d ja kopeerib dll failid HDD-le)
      sfc /scanonce (sama järgmisel bootimisel)
      sfc /scanboot (sama igal bootimisel)
      sfc /purgecache (puhastab the file cache)
      sfc /cachesize=x (sets the file cache size)

Comment

Räägitakse et SP2 pidi päris palju puuke täis olema! :unsure:

Comment

Originally posted by KEM@Nov 19 2004, 21:56
          Räägitakse et SP2 pidi päris palju puuke täis olema! :unsure:
          Täpsemalt, mida puugi all mõtled?
          Et kas jookseb kokku või pole turvaline või veel midagi kolmandat?
          Installimise eel Microsoft hoiatab rangelt, et installida tohib ainult kindlalt viiruse- ja muu jamadevaba OS-i puhul, s.t. installimise käigus SP2 ei otsi masinast kahjureid.

Ma ei saa kurta ei seda ega teist ega kolmandat.

Peale SP2 installi on tulnud paaril korral uuendusi, laadige ikka need ka ära.

Comment

Mina kasutan Avant browser'it ja nuhkide eemaldamiseks Ad-Aware SE Personal, antiviirusest soovitaxin AVG antivirus free edition, kuna see ei võta arvuti kiiruse ressursse maha. Olen kasutanud neid juba yle aasta ja pole probleeme tekkinud (kolm korda yle õla sylitades) Norton antivirus aga kipub arvuti kiiruse ressursse endale napsama. Ja loomulikult kui proge tahab update siis peab ta ka seda saama, sest antiviiruse ja spyware andmebaasi peab uuendama. Tuleb neid viiruseid ja nuhke ju koguaeg juurde rohkem kui me arvata oskame.

Comment

Mina kasutan System Mechanicut. Alla serva tuleb väike haamrike,,,,nagu midagi ebasoovitavat ette tuleb, siis avan selle,,,,näitan talle, et seda ei soovi; SM talletab selle ja järgmine kord ei lase enam sealt lk-lt midagi tulla. Aga jah,,,kõik targemad nõuanded on eespool juba kirjas. See minu oma on niisugune "laisa inimese nõuanne".

Comment

Minu soovitused siis ka, kuna täna sai just 2 masinat tehtud samasugusest jamast puhtaks...
                1) avast free home version antivirus peale, reboot, peale rebuuti otsib ketta läbi ja puhastab nakatunud sodi ära
                2) lavasoft ad-aware'ga veelkord masin üle lasta
                3) spybot s&d'ga veelkord üle lasta... leitakse ikka veel asju
                4) kui nüüd on puhas, siis paneme sp2 peale (jumala eest ärge hakake sodi täis masinale sp2 installima, selle tagajärjel on mitu masinat loobunud igasugusest buudist)
                5) peale sp2 installi kontrollime, et on peal windowsi tulemüür ja automatic updates

Comment

mina kasutan System Mechanic´ut. Toimib ka piisava efektiivsusega.

Comment

Originally posted by vill147@Nov 22 2004, 12:07
                    Alla serva tuleb väike haamrike,,,,nagu midagi ebasoovitavat ette tuleb, siis avan selle,,,,näitan talle, et seda ei soovi; SM talletab selle ja järgmine kord ei lase enam sealt lk-lt midagi tulla.
                    ja vahest lööb läraki lehe kinni, Sa ei jõua silma ka pilgutada
                    üldiselt samad sõnad, kasutan kah, Ad-Aware, ja Sys. Mech.
                    selle spyware t6rjet ei kasuta sest see vigane. anyway saab ad-aware asjaga hakkama

Comment

Mul oli ka enne SP2 ja arvuti jooksis kinni ning taaskäivitas end. Vahepeal ytles et kontrolli kas draiverid ja kõik soft on korralikult installitud. Hiljem lasin SP2 maha ja nyyd töötab hästi.

Mul oli enne ad-aware. see leidis umbes 20 spiooni aga siis lasin spy sweeperi peale ja see leidis yle 1200! Praegu on mul Spybot.

Comment

Soovitaksin kasutada ka proge nimega HiJackThis.
                        kodulehekülg: http://www.spywareinfo.com/~merijn/

Lahendab paljud probleemid (mitte ainult home-page hijackeritega seonduva), kui õieti kasutada. Netist leiab piisavalt õpetusi, kuidas log-faili tõlgendada ja kirjete kohta infot leida.

Comment

Working...
                        X