Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Monitor ei tule standby'st välja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Monitor ei tule standby'st välja

Mida peale hakata monitoriga, mis standby'st ja screensaverist ellu ei ärka?
    Ainult kogu arvuti restart aitab.
    Kusjuures ta ei tee seda alati, vaid peaaegu alati.

Monitor ise on: Sony Trinitron Multiscan 210ES.
    Olen proovinud nii Sony draiveritega,plug-n-play ja default monitorina - vahet pole.
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Kas masin ise ärkab üles (proovida teise moluga)? Kui jah, siis vist SOny prose viga. Vist, võimalikud ka muud variandid. Ühel oli +12V toitelüüt mahtuvuse kaotanud.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Viga on arvatavasti, nagu tavaliselt, klaveri ja tooli vahel.
      Kõnesolev arvuti teise moluga töötab ilusti. Seesama Sony molu minu arvutiga töötab ka ilusti. Ärkab ellu ja puha... Videokaardid on samad.
      Ilmselt draiveritega mingi segadus. Täpsemalt praegu ei tea, pole seda masinat ise veel näppinud.

Comment

Mis windowsit kasutad?
        Üks võimalus on selline, et peale sisse lülitamist antakse molule liiga kõrge sagedus ja lihtsalt ta ei suuda seda laotada ja seepärast jääb kaitserezhiimi. Proovi ka sagedusega control panel->display->settings->properties vms kohas katsetada.

Comment

Proovida saan ilmselt homme.
          Win XP SP1
          Sagedust ei oska praegu öelda, eks proovin.

Tänud!

Comment

See XP tüüpviga, pooltel läpakatel mida näind, seesama jama ja ka lauaarvutitel. Rohtu ei teagi muud kui StandBy maha korjata ja selle asemel panna et lülitab molli ja kõvaka välja .... mingi Reg fail on ka selle paranduseks olemas just XP jaoks aga ma ei leia seda hetkel ... kuskil emme driveriplaadil ja ei teagi kas teiste süsteemide puhul mõjub, pole sisu puurinud ...
            -

Comment

Kas sama viga on ka siis, kui 'System Standby' on Newer?

Comment

Eelmisele postitajale ei saa kahjuks enam vastata, sest molu töötas 1 päeva ilusti ja siis võttis kätte ja ajas suitsu välja
                Selle tulemusena pilt väriseb ja on külgedelt kokku surutud. Realaotus ehk?
                Ei teagi, kas seda tasuks üldse pusima hakata?

Comment

Realaotuse viga küll aga kuniks pilt ees...
                  Vaata, mis suitses, ehk mõni lüüt. Siis uurio veel realaiuse transi ahelat. Kõrgepingeline tagasiside konde (100-kond pikot/2kV) võib ka pruunistunud olla.
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tänud!
                    Õhtul saan ilmselt aega vaadata.

Comment

Sain siis nüüd molli oma kätte.
                      Sees midagi põlenud pole.(ega ka paisunud või lõhki lennanud)
                      Minu arvuti taga bootimise ajal ja paar sekundit ka desktopi pildiga pilt värises ; siis sai ilmselt õige sageduse kätte ja siiaamaani(1,5h) on asi OK.
                      Sain teada, et suitsemiseni asi siiski ei jõudnudki, küsimus oli 'pahas lõhnas'
                      Mina tunnen ainult kuigipalju siukest lõhna, nagu igas idamaises elektroonikatootes.

Kas on võimalik, et molu jätab mingid settingud/kaadrisagedused meelde ja sellepärast läheb vahel lolliks. Või ajab molli segadusse TV-outi/monitori vaheline edasi-tagasi lülitamine?
                      Videokaardid on samad (Radeon9800pro), draiverid kah.

Proovin igatahes seda molli mõnda aega enda käes, eks näe.

Igatahes kisub vist sinnakanti, et pean vabandama puudulike algandmete tõttu foorumi sodimise eest. :mellow:

Comment

Sony-l olid prose vead, õigemini softi viga mistõttu side prose ja sünkrokivi vahel häiritud. Nii et loodame aga ... viga võib korduda.

Comment

Tänud!
                          Eks proovin veel, kuidas ta ennas üleval peab.
                          Kas refresh rate võiks ka jama tekkimist kiirendada/aeglustada?

Comment

Võimalik. Kindlalt ei väida.

Comment

Working...
                            X