Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

VB6.exe error win2000ga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

VB6.exe error win2000ga

Olen siis korduvalt Visual Basic 6.0'te peale lasnud ja pillub ette sellise kasti. Tegelikult läheb VB käima, aga näiteks programmi jooksutamisel pillub samuse ette..nu ei tea milles probla. Wi98SE all oli kõik korras. Äkki kellelgi on ideid?

Lisaks veel niipalju, et tegemist on LPT pordiga suhtleva programmiga ja UsePort on masinas olemas...Enne valmis kompileeritud (98Se all)programmid töötavad.

Kas errorlog'is on midagi huvitavat?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Silma küll ei hakka...

Comment

Kui tahad NT/2k/XP masina all lpt pordiga suhelda ja just ei ole eriti rõõmus selle üle, et vaja draiver kirjutada, siis kasuta seda:
        http://www.logix4u.net/inpout32.htm

VB6 jaoks on näide olemas.

Comment

See juba kasutuses...selle najale kogu progra üles ehitatud ongi.

Comment

Win98-ga töötas, sest sellel polnud kaitstud kaustu, Win 2000-s aga ilmselt on?

Comment

aga mina olen administraatorina sees...

Comment

Probleem lahenes. Tegin siis VB6.EXE failist shortcuti ja panin Compatibility mode Win98.

Comment

Originally posted by Eggy@Nov 13 2004, 12:23
                  aga mina olen administraatorina sees...
                  Administraatorina oled sees küll, aga kaustad on ikkagi kaitstud.

Nt kui XP-s käivitan F-prot for DOS (huvi pärast proovisin), siis kontrollitakse ainult kaitsmata kaustu.

Comment

Working...
                  X