Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

failide taastamine hdd-l

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

failide taastamine hdd-l

küsimus siis ,kas on võimalik veel midagi päästa ,nimelt ketaste vahetusega juhtus mingi kamm, ei leidnud enam hdd-d ülesse ,sai siis teisele kettale windows peale lastud ja kõrvale võetuna selle abil ,kahjustatud ketast vaadatud , näitab seal mingit raw file süstemit ja tahab kangesti formatti,kahjustunud ketas on muidu kaheks tehtud ,kui startup disciga partatsioone vaatamas käisin siis näitas kahest ainult ühte ,nii et ,pool kettast täiesti kadunud,-----selle segase jutu peale tahaks küsida et kas on võimalik kettalt mingit infot veel taastada kui partatsioonid maas ,mingeid formatte pole kettale tehtud ,tegelikult pole partatsioone ka maha võetud ,need kadusid ka kuidagi ise , üldiselt ise olen loll aga kettal on kahe aasta töö ja ja paljutki sellest pole isegi hea tahtmise korral uuesti väimalik teha,et siis kel on asjast mingit ettekujutust ,oleleks väga tänulik kui keegi mingitki lootust annaks

Omal oli samalaadne juhtum
    Sain palju kätte easy recover -i taolise programmiga.
    Siin kunagi ammu on olnud abistavat infi
    nende programmide nimede poolest võiks ju otsida
    Kui ketas oli defragmenditud siis tõenäoliselt saad palju tervena kätte(oma kogemus)
    Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Comment

Ise olen edukalt kasutanud R-Studio NTFS nimelist programmi.
      Kui andmeid pole üle kirjutatud, siis tavaliselt saab need ka kätte. Peamine on teisele füüsilisele kettale päästetud asjad tõsta, mitte samale.

Comment

kunagi oli endalgi , aga siis mingi scandisk win xp startupis, juhul kui ntfs ja ise sain niimoodi neid partitsioone näha...

loodab , et oli abi :unsure:
        Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

Comment

Working...
        X