Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Compaq Armada 7770DMT

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Compaq Armada 7770DMT

Mul on siis selline laptop Compaq Armada 7770DMT PII 233MHz, 64Mb RAM, 2MB video, 3GB HDD...

Küsikski nõu mõne targema käest, kas Windows XP jookseks sellise masina peal.
    Endal on mul PC'l XP peal ja see on Celeron 466@~525MHz, ning samuti 64MB RAM, aga video on juba 16MB.

Niipalju, kui mina tean mäluprobleemi XP-l ei tule, kui ülearused vidinad maha keerata, siis 64MB on täiesti töövõimeline(veits uimane, aga kannatab ära).

Lapaka puhul ilmselt jääb probleemiks videomälu(2MB), kuna olen kuulnud, et XP absoluutne miinimum on 8MB.

Kui kellegil on kogemusi Windows XP ja vanade arvutitega, siis oleks tore, kui jägaksite seda ka teistele.

Mul t88tas XP kergelt kastreeritud rezhiimis rahuldavalt sellise masina peal: PII266MHz/96MB/videot ei m2letagi aga naeruv22rselt v2he oli kindlasti.

Comment

Alustasin installeerimist, hiljem kirjutan kuidas asi kulges, igaljuhul installeerimine võtab vähese mälu tõttu üpris kaua aega.

Comment

Originally posted by Beyond OS@Nov 19 2004, 13:23
        Lapaka puhul ilmselt jääb probleemiks videomälu(2MB), kuna olen kuulnud, et XP absoluutne miinimum on 8MB.
        minul compaq armada m300 ja videomälu on 4mega
        jookseb küll
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Tööle saad küll aga 64M mäluga on iga operatsioon sigaaeglane... Kui võimalik, siis laienda 96-ni, 128-ni või veel rohkem.

Comment

Asi nüüd valmis ja töökorras. Võrreldes Windows 98-ga käivituvad programmid isegi kiiremini. Keerasin kõik ülearused vidinad maha ja sain mälukasutuse 50MB juurde(14MB jäi isegi vabaks).

Jookseb arvuti parameetreid arvesse võttes suhteliselt hästi. Mälu annab juurde panna kuni 144MB, aga see ei ole just odav.

Igaljuhul läpaka seisukohast on XP-parem OS, kui Win95+ update 98, millel isegi APM ei funktsioneerinud korralikult.

Comment

Kui võrrelda teistega, siis mina eelistaks sellisel masinal küll tuunitud win2k'd; väga hästi tuunitud XP hakkab küll sellele lähenema aga täitsa sinna ei saa seda maha keerata. Stabiilsus on aga sama ja 9x seeriga võrrelda ei ole võimalik.
              Linux oleks ka muidugi kena alternatiiv... mingi kergem desktop, näiteks windowmaker vms.

Comment

Working...
              X