Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vanad driverid vaja kustutada

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vanad driverid vaja kustutada

Palun õpetust kuidas kustutada mittevajalikke drivereid registrist (või kust iganes veel)
    Asi selles, et masinas proovitud erinevat riistvara(heli ja videokaardid) ja nüüd oleks vaja puhastada.
    Op süsteem on WinXp
    Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

System Mechanic 6 Pro
    ise juba pool aastat kasutand ja t2itsa rahul.
    neid programme netis kyllaga, t6mbad demo alla, puhastad 2ra ja korras, ei pea ju ostma

Comment

RegCleaner ka üks tasuta asjandus, mis päris mugav. See võib kogu aeg arvutis istuda.
      Lisaks koguneb paras ports faile ka System32 kausta, aga need ei tohiks segada, kui registrist eemaldatud. Päris suvaliselt System32 alt kustutada ei soovita.
      Nii see XP paisub...missugune oli selle maht installimisel ja kui suur pärast lugematuid programme .

Comment

Muide, system mechanic'uga on, lisaks registri puhastamisele, võimalus RAM-i defragmenteerida. Uus ja huvitav lisand neile, kelle masinas märgitakse mälumahtu gigades.

Comment

võimalus RAM-i defragmenteerida
          Ehk kommenteerid lähemalt?

Comment

on t6esti, t6mba see alla, demo saadaval, mis ta oli, mingi 45 päeva v6i 30 ei m2leta. h2id funktsioone sellel, saab shortcut ikoonidelt need v2iksed noolekesed ära, mälu defrgament, systeemifailide taastamine, cache puhastus,ketaste töö kiirendamine jne jne, ei jõua kõike ära loetleda

Comment

Tõmbasin, proovisin - tõesti RAM Defrag, tuled ja viled.
              Kas aga lihtsalt mälu vabastamist defragmenteerimiseks nimetada, on omaette küsimus. Isiklikult arvan, et defragmenteerin RAM´i iga kord, kui suvatsen arvuti välja lülitada
              Põgusalt püüdsin leida ka kasutajate arvamusi, paraku aga leidsin ainult proge autorite kiidulaulu

Comment

nu ise kasutan teda vaid kolmeks asjaks: HDD sogast puhastamiseks, registri sogast puhastamisest p2rast ntx progede uninstalli ning m2lu defragment, antiviirust jms ei kasuta, ja üldsegi spyware t6rjel vist viga sees. kui hakkad defin. faile uuendama anna veateate ja k6ik, ei m2leta enam mis teade. ei oska öelda kas teistel masinatel, aga mul tegi 2-l arvutil nii.

Comment

Täitsa sama jama juba mitme versiooniga ja mitmes masinas .. seda spysweeperit ei saagi kasutada,ütleb cant, soovitab uuendusi ja siis ütleb et cant :lol: igati ikaldus ... Sogast teeb ilusti puhtaks aga jah, see ram defragmenter ... arvestades andmete hulgaga mis läbi käib .... suht mõttetu nähtus aga see minu arvamus :unsure:
                  -

Comment

RAM-i defragmenteerimise kohta ei oska ei head ega halba öelda, võibolla mingis situatsioonis ehk läheb vaja.

Aga rahvasuu ütleb, et isegi vana vares ei lenda taevas niisama, ikka asja pärast. Küllap hiljem selgub, millal RAM-i defragment hea on.
                    .

Comment

Äkki siis hea ram-i defragmentida kui miskil põhjusel ei saa/taha/viici sama asja masina välja lülitamisega jonksu ajada? Nt. mingi server.
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Win2k's/XP's on selleks üks varjatud võimalus, kuidas device manageris näidata mitte-eksisteerivaid kuid installitud seadmeid. Tee üks bat-laiendiga fail, kus on sees järgmised read:
                        Kood:
                        set devmgr_show_nonpresent_devices=1
                        start devmgmt.msc
                        Selle bat-faili käivitamisel saad ühe device manageri, mis on küll samasugune nagu tavaline aga ikkagi natu erinev. Nimelt lülitad nüüd view->show hidden devices sisse ja sulle näidatakse mitte ainult varjatud aga ka mitteeksisteerivaid seadmeid. Natu kustutamist ja korras.

Kusjuures niimoodi masinaid üle käies saab masina buudi aega natuke kiiremaks. Tuli välja, et mul tööl näiteks päris mitme tootja masinad olid kloonitud windowsiga, mis juba päris mitmendat põlve kloonitud ja enne kui masin õigete draiveriteni jõudis, pidi ta kõikvõimalike kunagi olnud juppide draivereid üritama laadida.

Comment

Ma vaatasin ka üle .. seal oli ka kaamera, hiir ja webcam, fotokas jne asjad, mida ma igapäevaselt ei kasuta ja kogu aeg need arvuti küljes ei istu, seega paljusid asju ei tahtnud nagu kustutada ... niipalju kui aru sain, siis läbipaistvat stuffi võis julgelt kustutada ...
                          digital ütle kust sa oma põhjatu tarkuse selliste asjade puhul oled välja kookinud, ma pole siimaani selliste käskude peale tulnud ... neid pole ju isegi helpis, mingi raamat või oled terve microsoft.com'i läbi lugenud? sfc on osutunud väga tõhusaks vahendiks ja juba 3'l päeval säästnud hulgaliselt mu aega .. ka see oli järjekordne hea asi ... leidsin ka käsu netist nimega ShutDown :lol: aga jah, kui saladus pole, kust tead sellist kraami?

EDIT:

sry sfc käsuga tutvustas mind saformo, tõesti vabandust
                          -

Comment

Ok aga kust ma tean mis on õige alles jätta
                            kustutasin enamus heledad ära.
                            :blink:
                            Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Comment

Originally posted by Deus@Nov 22 2004, 03:01
                              digital ütle kust sa oma põhjatu tarkuse selliste asjade puhul oled välja kookinud, ma pole siimaani selliste käskude peale tulnud.
                              Kui üksinda adminnid umbes 100-t arvutit, siis tekivad väga kiiresti kogemused... Eriti just siis, kui suur hulk neist arvutitest asuvad koolimajas, kus alamõõdulised leiavad viimasegi augu üles

Millega teen selle faili

Kas nimi on suvaline nt: lisa.bat
                              Võta näiteks notepad, copypaste kõik see värk sinna ja siis salvesta ära, failinime kasti kirjuta "failinimi.bat" . Kindlasti pane faili nimele jutumärgid ümber, muidu paneb winduuz sinna veel oma .txt lõppu (jah, winduuz, common dialog on windowsi osa ja faili nimi moodustatakse seal ja antakse kogu ulatuses notepadile tagasi).

Comment

Working...
                              X