Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DOS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ma ka alguses jamasin nende config.sys ja autoexec.bat failide confimisega, et cd rommi tööle saada, siis aga avastasin, et win98 boot disk on palju mugavam :P . Boodid üles->start computer with cd-rom support. Need siis boot menust. Küll kindel ei ole, aga tundub, et mingi punkt jäi menüüs vahel...

Comment

Originally posted by Eggy@Dec 3 2004, 09:31
      Ma ka alguses jamasin nende config.sys ja autoexec.bat failide confimisega, et cd rommi tööle saada, siis aga avastasin, et win98 boot disk on palju mugavam :P . Boodid üles->start computer with cd-rom support. Need siis boot menust. Küll kindel ei ole, aga tundub, et mingi punkt jäi menüüs vahel...
      Teen 98 bootdiski, boodin cr-rom supportiga ja mis siis edasi peab tegama?

Comment

Siis kui kõik õnneks läks, saad DOSi alt CD-ROM'le ligi...

Comment

Ma kardan, et pean hakkama jamama nende config.sys ja autoexec.bat failide konfimisega, kuna on plaanis teha sedasi, et kui puldil vajutada nuppu "play audio cd", hakkab ta kohe mängima. :huh:
          Aga ennem pole vist mõtet seda konfima hakata, kui olen saanud IR-vastuvõtja DOS-s tööle.

Comment

Nu vaata siis win98 boot diski config.sys ja autoexec.bat faile...Sealt saad ju kõik vajaliku.

Comment

Väikse googeldamise peale leidsin:
              [QUOTE]Use cdindos1.exe to install universal IDE CDrom drivers to config.sys and autoexec.bat. After you download it click on the file to make a cdrom setup disk. Once the disk is made you can use it on any computer to setup the CDrom to work in DOS. When you see the menu when running the program just hit Enter and go with the defaults. QUOTE]

Asi on põhimõtteliselt sedasi, et installin need ära, siis ta muudab ise automaatselt vastavates failides settingud ära ja saan CD-d kasutada? :huh:

EDIT: cdindos on vist tasuline <_<

Comment

Sama ja põhimõtteliselt...Nii huvi pärast küsin, et miks see win98 boot disk siis nii hirmus on, et ei taha/julge kasutada?

Comment

Nii huvi pärast lisan ühe lingi, mille otsa netis komistasin. Suht sama projekt sul vist kah käsil.

http://www.alessioviti.com/lcdprojects/stereo_mp3.htm

EDIT: Unustasin lingi panna :P

Comment

Tõmbasin win98 bootdiski (endal XP ja 98-ga arvutit ei ole kuskilt võtta), vaatasin sinna, aga seal ei ole neid config ja autoexec faile. Aga praegu ei saa katsetada ka. Jupid põrandal laiali (hakkan kasti tegema)
                    Mis lingi sa lisad(sid)? Mis projekt sul käsil on?

EDIT: kas edit.exe-ga saab neid faile konfida?

Comment

Nii lisasin ikka lingi kah... Ja see oli mõeldud rohkem sulle...et Sinul selline projekti käsil. Ma uuriks enda bootdiski, aga endal ka arvuti laiali...riiuli ja käib case modding Ehk siis flopit pole järel.

Comment

Working...
                      X