Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
ka mul lcd kontrast väga väike, mustad ruudud küll taga aga väga lahjad,kuigi peaxid olema erksad (mustad). Pascalis sain küll kõrge kontrasti ette aga seda ka ainult korrax, ei viici jamada hetkel. aga imelik on see et kui vaatan LCD-le altpoolt siis on kontrast vägev, ei m6ista mitte, LCD vigane we :S
Kuidas muuta edit.exe-ga faili enda nime. Olen proovinud save as, aga see on jama variant (peab kogu aeg vana faili üles otsima ja ära kustutama) :unsure:
miks sa editiga nime tahad muuta? Dosis oli vist käsk ren..või ei olnud kah..ehksiis ReName näide võiks olla a la selline: ren fail1.txt fail2.txt
ehh..mis ma ise ikka jaman. Onu Google ütles
Note that you cannot specify a new drive or path for your destination.
EXAMPLES
Rename the directory chope to hope.
rename c:\chope hope
Rename all text files to files with .bak extension.
rename *.txt *.bak
Rename all files to begin with 1_. The asterisk (*) in this example is an example of a wild character because nothing was placed before or after the first asterisk this means all files.
Puhtas dossus sai CD kuulata mingi progega, vist oli samsungi cd romi dossu driverite disketil või siis win98/95 installi cdl mingi suva helikaardi driverite all (võin ka eksida viimati proovisin midagi taolist 5 aastat tagasi) Aga siis ainult SEE proge töötaski, aga kas mõni Dossu alune mp3 mängija ei nõustu CDd mängima?
Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
DOSi all pidi config.sys-is ja autoexec.bat-is CD draiverid üles laadima. Alles siis sai draivile ligi. Vaja on seadme enda faili (*.sys) ja mscdex.exe faili, mis on DOSi kataloogis (kui ma nüüd nime õigesti mäletan). Draiviga on kaasas ka sama exe, kuid tuleb võtta jooksva DOSi oma. Need siis configi ja autoexecisse.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment