Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

lüliti->arvuti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

lüliti->arvuti

Oleks vaja standalone seadet mis suudaks arvutile selgeks teha, et ta peab miskit tegevust alustama, kui miskit lülitit vajutatakse. lüliteid on kuni 30.

probleem on justnimelt standalone asja leidmises... minupoolest vahet pole, kas see ühendub lpt, serial, eth või usb porti.

on keegi sellist asja kuskil kohanud, mis oleks TEHASEtoode? ise ma võiks ka sellise valmis teha, aga mul on tarvis TEHASEtoodet

Tevalosse, ütled et sul on vaja E-Pikendust, ootad paar päeva ja tuled TEVALOTEHASE toodanguga tagasi
    -

Comment

Originally posted by Deus@Nov 24 2004, 11:00
      Tevalosse, ütled et sul on vaja E-Pikendust, ootad paar päeva ja tuled TEVALOTEHASE toodanguga tagasi

tevalo enda vennad tartus ei oska midagi teemast kosta....ehk siis miskit konkreetset linki konkreetsele asjale?

tevalo enda vennad tartus ei oska midagi teemast kosta....ehk siis miskit konkreetset linki konkreetsele asjale?

Comment

E-pikendusest on juttu ajakirjas Arvutikasutaja. Skeemi ja softi (vabalt kasutatavad GNU litsentsi alusel: s.t. kui müüma hakkab, läheb mulle mitu õlu üles... ) leiad ajakirja ftp-saidist kataloogist epikendus. Vaata ka r-pikendust, kui juba seal oled, äkki pakub huvi.

E-pikendus on (arvuti-) taimeriga, käsitsi ja e-maili teel tüüritav lihtsa skeemiga lülituskarp. Kirjeldatud versioonil oli 5 väljundit aga saad panna ka 8, soft toetab. Juhtimine COM-pordist. Lülitatakse sümistoridega kuid kui tahad, pane releed. Skeeminäide olemas.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

no aga tegemise eest võib ju küsida, st nagu plaatidega, tooriku eest ja tegemise eest väike raha Kui endal pole nii palju ajusid või siis ressursinappus komponentide näol ... ma usun et iga vähegi elektroonikaga tegelev inimene saab sellega hakkama
          -

Comment

Kindlasti saab, skeem on meelega ülilihtsaks aetud. Ma pidasin silmas seda, et kui keegi peaks tööstuslikult tootma hakkama (gaf, gaf... )
            Linuxi distrosid lubatakse ju ka müüa meedia hinnaga.

Aga muidu, ma joodik ei ole, palju õlu ei lähe...
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

martn Postitatud Täna, 10:55
              Oleks vaja standalone seadet mis suudaks arvutile selgeks teha, et ta peab miskit tegevust alustama, kui miskit lülitit vajutatakse
              Kas ma saan õigesti aru, et vaja on arvutit juhtida mingi arvu nuppude abil?
              E-pikendus on justkui vastupidine asi?

Isiklikult kasutaks klaviatuuri , kui 102 nuppu palju siis on olemas näiteks "numeric keypad" keskmiselt 17 klahviga?

Comment

Originally posted by @ndres@Nov 24 2004, 21:42
                martn Postitatud Täna, 10:55
                  Oleks vaja standalone seadet mis suudaks arvutile selgeks teha, et ta peab miskit tegevust alustama, kui miskit lülitit vajutatakse
                Kas ma saan õigesti aru, et vaja on arvutit juhtida mingi arvu nuppude abil?
                E-pikendus on justkui vastupidine asi?

Isiklikult kasutaks klaviatuuri , kui 102 nuppu palju siis on olemas näiteks "numeric keypad" keskmiselt 17 klahviga?
                mnjah...klaviatuur on hea mõte, kuid ei ole ka....nimelt on need ~30 lülitit laiali 20m raadiuses...ja ma taha :wacko: aktsepteerida ei enda ega teiste töös lõhutud ja joodetud klavereid....kuna tegemist pole ka sellise kohaga, kus ma saaks seda teha!

seega...30 lülitit->vajutus e. käsk->arvuti->protsess

btw...numeric keypad on ka juba kasutuses :P

Comment

oih, jälle möödalugemine, hajameelseks olen muutunud ... vabandust.

Mis funktsioone täpsemalt on vaja masin täitma panna ja miks ei saa kasutada voice controli, mikreid saaks igale poole laiali vedada ju ?
                  -

Comment

Originally posted by Deus@Nov 25 2004, 13:53
                    oih, jälle möödalugemine, hajameelseks olen muutunud ... vabandust.

Mis funktsioone täpsemalt on vaja masin täitma panna ja miks ei saa kasutada voice controli, mikreid saaks igale poole laiali vedada ju ?
                    tegu on n erineva ruumiga, kus on m+1 erinevat audio ja video väljundseadet. igasugune voice control on välistatud, saab ainult manuaalseid lüliteid kasutada, mille lülitamisel tehakse lihtsalt PLAY/stop/vol+/-

Comment

E-pikendusest on ka ver. 3 kuigi see jäi huvi kadumisel poolikuks. Siinkohal kaevasin ta välja ja las läheb "torusse". VB kood loeb 8 lisasisendit, näitab neid ekraanil "LED-idena" kuid rohkem midagi ette ei võta. Kes tahab täiustab koodi.
                      Mingi variant Sinu probleemi lahendamiseks võiks olla R-switch . Ilmselt vaja täiustada kuid ehk saad koodijuppidest ideid.

Comment

Originally posted by felch@Nov 25 2004, 21:39
                        E-pikendusest on ka ver. 3 kuigi see jäi huvi kadumisel poolikuks. Siinkohal kaevasin ta välja ja las läheb "torusse". VB kood loeb 8 lisasisendit, näitab neid ekraanil "LED-idena" kuid rohkem midagi ette ei võta. Kes tahab täiustab koodi.
                        Mingi variant Sinu probleemi lahendamiseks võiks olla R-switch. Ilmselt vaja täiustada kuid ehk saad koodijuppidest ideid.
                        r-switch....forbidden

Comment

Proovi nüüd, ei tea, mis foormi koodi süntaksis valesti kirjutasin aga ei näita õigesti. Unu tuleb ka juba...
                          Copy->paste!

Comment

Access forbidden!
                            You don't have permission to access the requested directory. There is either no index document or the directory is read-protected.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 403
                            parsek.yf.ttu.ee
                            Apache/2.0.47 (Fedora)

Comment

http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/R-switch 2_0.zip

Comment

Working...
                              X