Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Protsessor läks väga kuumaks.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Protsessor läks väga kuumaks.

Tere

Täna hommikul juhtus minu arvutiga selline asi:
    Tegin arvutiga paar tundi tööd, siis lülitasin kuvari välja ja läksin teise tuppa tunniks telekat vaatama. Kui tagasi tulin ei tulnud enam arvutil pilt ette, lülitasin arvuti nupust välja ja proovisin veel paar korda vägisi tööle panna. Siis tegin kasti lahti ja leidsin, et plastmassist ventilaatori kinnitused olid radiaatori küljest ära sulanud ja ventilaator rippus juhtme otsas. Lasin protsessori maha jahtuda ja leiutasin vendile uued kinnitused, panin tööle ning siiamaani on arvuti ilusti töödanud, prose temperatuuriga ~45C. Ventilaatorid töötavad kõik ilusti ja muud põhjust nagu ka silma ei paistnud. Tegemist on 2Ghz Athloniga, oskab keegi arvata, millest selline üllatus tuli? :huh:

ot ventilaator rippus juhtme otsas? siis seisis nagu juba v?
    ju ta seisma jäi siis kuidagi, ega see temp muidu tõuse sedasi..

Comment

Nojah,ventilaatori toitejuhtme otsa jäi rippuma, midagi labade vahel polnud ja järgmine kord läks vent vähemalt ilusti tööle. Aga plastmassist kinnitused olid ikka täiesti ära sulanud, pakun, et üle 150C oli temp. sellel radikal, kas tõesti läheb lihtsalt ilma vendita selline prose nii kuumaks?

Comment

Mul AMD-k6 läheb ilma radikata ikka sekunditega nii kuumaks, et hakka või mune praadima...Aga korraliku radika ja vendiga lääb ainult soojaks

Comment

Originally posted by Eggy@Nov 25 2004, 07:02
          Mul AMD-k6 läheb ilma radikata ikka sekunditega nii kuumaks, et hakka või mune praadima...Aga korraliku radika ja vendiga lääb ainult soojaks
          Oojaa... kunagi oli au omada AMD k6-2, millel ununes prose jahutuse toide lahti. Parajsjagu installis linuxit, ise olin eemal. Kui tuppa astusin oli terve korter mõnusat kärsakat täis

Samas, sellel 2Ghz prosel peaks olema riistvaraline kaitse peal, 110C juures lülitab välja. Vähemalt minu emaplaadi juhendis seisis nii kirjas.
          Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
          www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

minu arvamus selline et võibolla on sul nac kehvavõitu emaplaat/toiteplokk ja mingil hetkel jäi vendile voolu väheks ning tolle ankur hakkas 2 magneri vahel edasi-tagasi tõmblema ja sellisel juhul kui vool ka tagasi tuleb jääb ta ikka tõmblema niisiis jäi jahutus magama ja nii juhtuski
            <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Originally posted by kal@Nov 25 2004, 01:04
              Nojah,ventilaatori toitejuhtme otsa jäi rippuma, midagi labade vahel polnud ja järgmine kord läks vent vähemalt ilusti tööle. Aga plastmassist kinnitused olid ikka täiesti ära sulanud, pakun, et üle 150C oli temp. sellel radikal, kas tõesti läheb lihtsalt ilma vendita selline prose nii kuumaks?
              150c võimatu see prose sulab sul hetkega ülesse

Comment

Working...
              X