Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

coyote linux

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

coyote linux

Tere.
    panin omale coyote versiooni 2.16.0 peale et pidi igati parem olema aga enam ei saa telnetiga ligi,paroolid on aktiveeritud ketta tegemise hetkel.Sellele versioonile pidi ka brauserist ligi saama aga mida peaks ip aadressile juurde lisama?mingi pordi või tähe?või sain millegist valesti aru.
    ette tänades:loggy

Mälu järgi vist Coyotel enam alates 2.x versioonist ei ole enam telnetiga sisenemist võimalik teha. Selle asemel SSH (port 22) ja kliendiks näiteks putty (loomulikult on erinevadi kliente palju , mida siin mainida pole vist mõtet)
    aga brauseris saad ligi aadressil rondi_ip:8180

EDIT: trükivead ja webadmini pordi täpsustus
    Nagu vahelduvvool - on ja ei ole

Comment

kirjutad Run'i http://192.168.0.1:8180 ja voila, ongi webadmin lahti ... oleneb loomulikult mis võrgu peal tööle panid, mul kodus on ntx 10.0.0.1 tema sisevõrgu adre.
      See webadmin on paras nuhtlus, kergemad asjad saab tehtud aga krt siiani pole ma hakkama saanud sellega, et võrku lubataks ainult need kelle mac mul sinna toksitud on.
      Ühes foorumis oli et add access ja siis järjest mac'd sisse ning kõigelõpuks paned access reegli kus deny all all ... loomulikult macid said jalaga ja ei lubatud kedagi ligi, keegi nõu oskab anda?
      -

Comment

Working...
      X