Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Jama graafikaga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Jama graafikaga

Masinaks siis AMD k6-2 3DNow! 500Mhz. Asi selles,et seesolev S3 Trio 3D/2x videokaart jooksutab mänge vigaselt...osad mängusolevad tekstuurid on nähtamatud või siis ruudulised.Samasugune ruuduline on ka Direct X agp videotest.
    Ka filmid ei jookse korralikult
    Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

draiverid uuendatud?

Comment

Minumeelest on see üks paha kaart .
      Kui uued draiverid ei aita, siis kaardi 3D protsessor liiga algeline ja mängude tekstuurid kohandatud uuematele kaartidele.
      Video peaks küll jooksma...seal on juba midagi koodekitega sassis või siis tõesti kaart ise vigane.

Comment

Driverid uuendatud.Videodega on jah nii,et "peaks" jooksma aga siiamaani pole veel korralikult käima saanud neid!
        Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

Kui videost jutt, ei väsi soovitamast Ffdshow filtrit, tõmba netist, tasuta asjandus...see võtab enda kanda videode dekodeerimise...eriti kasulik, kui protsessor nõrgavõitu, nagu see 500MHz ilmselt on.
          Kui DirectX testis see "hüppav valge ristkülik" toimib, peaks video ka tulema...vähemalt kaart siis ei takista.

Comment

Kui DirectX test ka ruuduline, siis on tõenäoliselt videomälu vigane.

Comment

Kogu S3 toodang, mida ma näinud olen, on olnud pisut kiiksuga h34r: Mõttetu firma
              Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

ega ta nüüd nii paha ka pole, 4mb mäludega kaartidest oli mul just S3'ga parimad kogemused, Virge vist oli, enam täpselt ei mäleta aga Unreal Tournamenti mängides sügas Ati Rage 2C omadele pikalt ära
                -

Comment

Working...
                X