Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Celeron 266MHz vaiksemaks ja jahedamaks!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Celeron 266MHz vaiksemaks ja jahedamaks!

Mul on siis väike projekt käimas:P
    Nimelt kavatsen Cele266-ele lisada jahutuse mis oleks võimalikult vaikne ja effektiivne.Tegu on SLOT1 tüüpi prosega tänu millele on suht hea mingit hästitöötavat lahendust sinna ehitada
    Praeguseks olen jõudnud sinnamaale kus oginaal stock jahutus on asendatud P4-ja radika ja kuuleriga.Lihtsalt P4-ja radikat ilma jahutita jätta sinan ei sa, läheb jõle kuumaks :S Radika tald on poleeritud ja lihvitud. Puurisin 4 auku , keerasin sinan vindid ja panin sinna kruvid. Praeguseks on seega küljes ainult üks radikas. Prose tahaküljele on mul mõte panna vana Celeroni pikk radikas (ilma kuulerita). tagukülje isoleerisin elektriteibiga et ei tekiks lühiseis prose PCB-pinnal.
    Projekti lõpus oleks prose 2-e erineva radika vahel, justkui "sandwichina"
    üritan lähiajal ka mingeid pilte saada

Sooviks siis teada:
    1)Võimalikult odavat ja head termopastat(kas Titani 25 eequune sobiks? )
    2) Miks peale radika vahetamist on Win98 vahepeal sinist hakkanud sagedamini näitama? Äkki mõjus halvasti prose tagapinnal olnud metallplaadi eemdaldamine? (toimis varjestuse eest?)
    3)Mida tee soovitate ventikate reguleerimisiseks? LM317 baasil ehitatud fanbusi?

Tänks

2) Miks peale radika vahetamist on Win98 vahepeal sinist hakkanud sagedamini näitama? Äkki mõjus halvasti prose tagapinnal olnud metallplaadi eemdaldamine? (toimis varjestuse eest?)
    Suht kindlalt prose üle kuumenemine. Mul oli umbes sama jama...prose ventu toitejuhtmed tulid pistikust välja ja hakkas jamama...siis resartide aegei läinud enam winnigi..ikka need imelikud errorid. Siis avastasin, õudusega, et proseda võiks hakata juppe jootma (temp. siis). Panin vendi tagasi tööle ja voila..errorid läinud..Aa jah..oleks juba windoosi ka hakanud vahetama.
    Win98SE, AMD-k6-240MHz(klokitud 233't :P )

Comment

See prose radika peal olev vent vali ikka võimalikult suur, siis teeb vähem lärmi.
      Ja regullida võid teda jah LM317-ga, mille üks takisti on termotakk.
      Head susserdamist !

Comment

Palju oleneb ka sellest kas kasti seest liigub õhk läbi või mitte. Mul enda Celeron 433 prose ja peal on P4 -ja radikas koos vendiga. Lühiajaliselt katsetasin ilma vedita ja ei läinud ka radikas eriti kuumaks (korpusest liigub õhk läbi), kuid pikemaks ajaks ei julgenud jätta kuna masin jookseb 500MHz -i lähedal. Vendi panin madalamate voltide peale tööle.
        Minu kunagisest projektist mõned pildid. See masin mul üle poole aasta juba kasutuses olnud.

Comment

Sain projekti valmis kuid ikka sinine ekraan kupub mind tüütama mõnikord. Imelikult kombel esineb blue-screen ainult Win98 all. Äkki selles ongi probleem?
          Knoppixi ja DOS-i all probleeme pole olnud

Comment

Kas see "sinine ekraan" polegi mitte ainult mikropehme akende "lisavidin"? :P

Comment

:P Kardan küll, mu resetti nupp hakkab juba otsi andma

Comment

Win 98 all kasuta programmi CPU Idle

http://www.cpuidle.de

Hoiab protsessorit jahedamana kui protsessor ei tööta täisvõimsusel.

Siit ehita endale veel vendi automaatne kontroll

http://sound.westhost.com/project42.htm

Minu cel 533 vent seisab peaaegu. Isegi netis surfates ja musa kuulates. Prose samalajal külm.

Comment

mul on 700 mhz celeroni jurakas kuskil kapis ja selle jahutuseks oli originaalsink+selle külge vasega keevitatud pikk toru mis läbistas kogu kasti ja taga otsast viis tolmuimeja voolik rõdule, prooviks sai CoD mängitud ja prose püsis 35c jures
                  <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Working...
                  X